Het land in uw betalingsprofiel wijzigen (zakelijke gebruikers)

Elk betalingsprofiel kan vanwege belastingvoorschriften aan slechts één land worden gekoppeld. U kunt het land van een bestaand betalingsprofiel niet wijzigen. U moet een nieuw profiel maken om een ander land te gebruiken.

Als u een nieuw betalingsprofiel maakt in een ander land, heeft dit geen effect op uw bestaande services en abonnementen. Deze worden nog altijd betaald via het gekoppelde betalingsprofiel.

Een landspecifiek betalingsprofiel maken

Als u verhuist of naar een nieuw land reist en zich hier wilt aanmelden voor nieuwe services of in dit land voor producten wilt betalen, moet u een nieuw betalingsprofiel maken.

Als u verschillende betalingsprofielen heeft voor verschillende landen, kunt u kiezen met welk account u wilt betalen.

Een betalingsprofiel voor een nieuw land maken

Ga als volgt te werk om een nieuw betalingsprofiel te maken en dit aan een nieuw land te koppelen:

1. Log in bij Instellingen.
  2. Klik onder Betalingsprofiel op Bewerken Bewerken naast Land/regio.
  3. Klik op Nieuw profiel maken en dan Doorgaan.
  4. Klik op Kies een land of regio en kies vervolgens het land dat u aan uw nieuwe profiel wilt koppelen.
  5. Klik op Doorgaan.
  6. Voer uw naam en adres in en klik vervolgens op Verzenden.