Skift land på din betalingsprofil (virksomhedsforbrugere)

Hver betalingsprofil kan kun knyttes til ét land på grund af skattelovgivningen. Du kan ikke ændre landet for en eksisterende betalingsprofil. Du skal oprette en ny profil for at bruge et andet land.

Oprettelse af en ny betalingsprofil i et andet land påvirker ikke dine eksisterende tjenester og abonnementer. De vil fortsat blive betalt med den tilknyttede betalingsprofil.

Opret en landespecifik betalingsprofil

Hvis du flytter eller rejser til et nyt land og ønsker at tilmelde dig nye tjenester eller betale for produkter i det pågældende land, bliver du nødt til at oprette en ny betalingsprofil.

Når du har flere betalingsprofiler oprettet med forskellige lande, kan du vælge kontoen til betaling.

Sådan opretter du en betalingsprofil med et nyt land

Følg disse trin for at oprette en ny betalingsprofil og knytte den til et nyt land:

1. Log ind på Indstillinger.
  2. Under "Betalingsprofil" skal du klikke på Rediger Rediger ud for "Land/region".
  3. Klik på Opret ny profil og derefter Fortsæt.
  4. Klik på Vælg et land eller en region, og vælg derefter det land, der skal knyttes til din nye profil.
  5. Klik på Fortsæt.
  6. Angiv dit navn og din adresse, og klik derefter på Send.