Identificer falske mails fra Google-betalingscenter

Google beder dig aldrig om at angive personlige oplysninger. Hvis du får en mail, der beder dig om disse oplysninger, er det sandsynligvis en falsk mail fra nogen, som foregiver at være Google.

Oplysninger, som Google ikke beder om via mail

• Brugernavne og adgangskoder
  • Cpr-numre
  • Bankkontonumre
  • PIN-koder
  • Betalingskortnumre
  • Din mors pigenavn
  • Din fødselsdag

Jeg har modtaget en mistænkelig mail

Hvis du modtager en mistænkelig mail, skal du ikke give afsenderen nogen oplysninger, downloade vedhæftede filer eller klikke på nogen links.

Hvis afsenderen af meddelelsen hævder, at den er fra Google, skal du rapportere det.