Identificar correus electrònics falsos del centre de pagaments de Google

Google mai no et demanarà que li proporcionis informació personal. Si reps un correu electrònic en què se't demana aquest tipus d'informació, és probable que es tracti d'un correu electrònic fals d'una entitat que es fa passar per Google.

Informació que Google no et demana per correu electrònic

• noms d'usuari i contrasenyes
  • números de la Seguretat Social,
  • números de comptes bancaris,
  • PIN (números d'identificació personal)
  • números de targeta de crèdit
  • segon cognom
  • data de naixement

He rebut un correu electrònic sospitós

Si reps un correu sospitós, no proporcionis al remitent cap informació, ni baixis cap fitxer adjunt, ni facis clic a cap enllaç.

Si el remitent del missatge es fa passar per Google, informa'ns-en.