Genaktiver en tjeneste, der er suspenderet pga. ubetalte fakturaer

Hvis du har ubetalte fakturaer for en Google-tjeneste, kan meddelelsen "Din tjeneste er blevet suspenderet på grund af ubetalte fakturaer" blive vist, når du logger ind på den pågældende tjeneste. Hvis du vil genaktivere den suspenderede tjeneste, skal du betale dine forfaldne fakturaer.

Sådan betaler du forfaldne fakturaer

Følg nedenstående trin:

1. Log ind på den Google-tjeneste, hvor du har forfaldne fakturaer. Hvis du ikke ved, hvilken tjeneste der har forfaldne fakturaer:
    1. Tjek den mail, du har modtaget fra Google Collections. Den viser en liste over dine forfaldne fakturaer.
    2. Hvis du ikke kan finde mailen eller ikke mener at have modtaget den, skal du sende en mail til collections@google.com for at finde ud af, hvilke fakturaer der er forfaldne.
  2. Find den forfaldne faktura, og betal den. Betalingsmulighederne er angivet nederst på fakturaen.
    1. Kreditkortbetalinger accepteres ikke.
    2. Der tager meget længere tid at behandle checks end bankoverførsler.

Betaling vises ikke på betalingskonto

Hvis du allerede har betalt din saldo, og Google-tjenesten stadig er suspenderet:

1. Tjek, om betalingen er blevet trukket fra din betalingskonto. Afhængigt af din betalingsmetode kan det tage et par dage, før din betaling behandles.
  2. Dobbelttjek, at der ikke er en anden udestående faktura.
  3. Hvis dette ikke er problemet, skal du sende en mail til collections@google.com med følgende oplysninger:
    1. Dit betalingsprofil-id
    2. Navnet på det Google-produkt, som er forbundet med tjenestens suspendering
    3. Fakturanumre og betalte beløb
    4. Et betalingsbevis (se flere oplysninger nedenfor)

Bemærk! Den gennemsnitlige svartid på mails til Google Collections er to hverdage.

Betalingsbevis

Hvis du vil kunne bevise, at du har betalt via bankoverførsel, skal du bruge en bankbekræftelse, der viser:

• Oplysninger om betalingsmodtager (bankkontonummer og navn)
  • Betalers navn
  • Betalingsdato (skal være en tidligere dato)
  • Betalt beløb
  • Kode for banktransaktion eller bekræftelseskode
  • Betalingsstatus (den skal angive, at transaktionen er gennemført. Enhver status, der angiver, at betalingen ikke er gennemført, accepteres ikke)

Hvis du vil kunne bevise, at du har betalt med check, skal du have fat i dit sporingsnummer eller FedEx-nummer og en kopi af checken, der viser:

• Oplysninger om betalingsmodtager (bankkontonummer og navn)
  • Betalers navn
  • Betalingsdato (skal være en tidligere dato)
  • Betalt beløb
  • Checknummer

Vigtigt! Et screenshot fra et internt regnskabssystem (f.eks. SAP, Oracle, SAGE) betragtes kun som gyldigt bevis på betaling, hvis det indeholder alle de oplysninger, der er anført ovenfor for bankoverførsler.