Reactivar un servei suspès per factures no pagades

Si tens factures no pagades per un servei de Google, quan hi iniciïs la sessió, és possible que vegis el missatge "S'ha suspès el servei per impagament de factures". Per reactivar-lo, cal que paguis les factures vençudes.

Com es paguen les factures vençudes

Segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió al servei de Google amb factures pendents. Si no saps quin és, segueix aquests passos:
    1. Consulta el correu electrònic que t'ha enviat l'Equip de cobraments de Google, en què trobaràs una llista amb les factures vençudes.
    2. Si no el trobes o si creus que no l'has rebut, envia un correu a collections@google.com per saber quines són les factures vençudes.
  2. Cerca la factura vençuda i paga-la. Trobaràs les opcions de pagament disponibles a la part inferior de la factura.
    1. No s'accepten pagaments amb targeta de crèdit.
    2. Els xecs tarden molt més a processar-se que les transferències bancàries.

El pagament no figura al compte de pagaments

Si ja has pagat el saldo i el servei de Google continua suspès, segueix aquests passos:

1. Comprova si s'ha deduït el pagament del teu compte de pagaments. En funció de com hagis fet el pagament, pot ser que tardi uns dies a publicar-se.
  2. Comprova que no hi hagi altres factures pendents.
  3. Si encara no has solucionat el problema, envia un correu a collections@google.com amb les dades següents:
    1. Identificador del perfil de pagaments.
    2. El nom del producte de Google el servei del qual s'ha suspès.
    3. Els números de les factures i els imports que has pagat.
    4. El justificant de pagament (més informació a continuació).

Nota: de mitjana, l'Equip de cobraments de Google tarda 2 dies laborables a respondre.

Comprovant de pagament

Com a comprovant dels pagaments per transferència bancària, necessites una confirmació del banc que inclogui la informació següent:

• dades del beneficiari (número de compte i nom)
  • nom del pagador
  • data d'efecte del pagament (ha de ser una data passada)
  • import abonat
  • codi de confirmació o de transacció bancària
  • estat del pagament (ha d'indicar que la transacció ja s'ha efectuat; no s'accepten els estats que no confirmin que el procés de pagament s'ha completat)

Per demostrar que s'ha fet un pagament mitjançant xecs, necessites el número de seguiment o el número de FedEx i una còpia del xec que inclogui la informació següent:

• dades del beneficiari (número de compte i nom)
  • nom del pagador
  • data del pagament (ha de ser una data passada)
  • import abonat
  • número de xec

Important: com a comprovant vàlid dels pagaments per transferència bancària només tindrem en compte les captures de pantalla de sistemes de facturació (p. ex., SAP, Oracle o SAGE), sempre que incloguin tota la informació anterior.