Gestionar el límit de crèdit

El límit de crèdit és el valor màxim de responsabilitat o compres pendents de pagament que pots tenir en un moment concret. Aquesta responsabilitat inclou les compres de productes i serveis de Google pendents de pagament i també les compres noves de què encara no s'han generat factures.

El límit de crèdit cobreix tots els comptes enllaçats al teu perfil de pagaments.

Com funciona

Quan augmentes la despesa del compte o l'utilitzes per comprar productes i serveis de Google, com ara els serveis de Google Ads o Cloud, la responsabilitat que tens amb Google també augmenta. A mesura que liquides les factures, la responsabilitat amb Google disminueix.

Google revisa el límit de crèdit regularment. En funció de l'historial de pagaments i altres factors, el límit de crèdit pot augmentar o disminuir.

Si vols augmentar el límit de crèdit que tens amb Google, sol·licita un augment del límit de crèdit.

Advertiments sobre el límit de crèdit

Si t'has donat d'alta per rebre correus electrònics relacionats amb els pagaments, quan la teva responsabilitat s'apropi al límit de crèdit, Google t'ho notificarà per correu electrònic. A més, Google farà un seguiment si superes el límit de crèdit (per rebre aquestes notificacions, hauràs de verificar la teva adreça electrònica).

Tingues en compte que si augmentes ràpidament la despesa i superes el límit de crèdit en un període curt, és possible que se't suspengui el compte directament sense cap advertiment previ.

He rebut una notificació en què s'indica que estic a punt d'arribar al límit de crèdit

Si la responsabilitat total supera el límit de crèdit, és possible que s'apliquin restriccions als teus serveis de Google.

Per evitar les restriccions del servei, disposes de 2 opcions:

• Pagar les factures: qualsevol pagament que facis restaurarà l'import corresponent al límit de crèdit.
  • Sol·licitar un augment del límit de crèdit: aquest procés pot tardar fins a 2 setmanes a completar-se. Si estàs a punt d'arribar al límit de crèdit, pots fer pagaments per restaurar-lo mentre esperes. D'aquesta manera, hauries de poder evitar les limitacions del servei.
He rebut una notificació en què s'indica que he superat el límit de crèdit

Si has superat el límit de crèdit aprovat per a un servei de Google concret, és possible que rebis un advertiment en iniciar-hi la sessió.

Per reactivar un servei restringit pel límit de crèdit, disposes de 2 opcions:

• Pagar les factures: qualsevol pagament que facis restaurarà l'import corresponent al límit de crèdit.
  • Sol·licitar un augment del límit de crèdit: aquest procés pot tardar fins a 2 setmanes a completar-se. Si vols tornar a activar els teus comptes aviat, paga totes les factures pendents, encara que no hagin vençut.

Sol·licitar un augment del límit de crèdit o sol·licitar el límit de crèdit actual

Consell: pots sol·licitar un augment del límit de crèdit en qualsevol moment, però et recomanem que ho facis abans d'augmentar l'import que gastes en productes i serveis de Google. Si superes el límit de crèdit, és possible que s'apliquin restriccions al servei.

Per augmentar el límit de crèdit o per sol·licitar el límit de crèdit actual, pots contactar amb nosaltres de dues maneres:

• Respon directament al correu electrònic d'advertiment sobre el límit de crèdit, si n'has rebut un. Aquest correu electrònic s'envia als usuaris verificats al perfil de pagaments que han activat els correus electrònics de pagaments.
  • Contacta amb el teu representant de Google.

Revisem les sol·licituds i responem en conseqüència. L'equip de crèdit revisa totes les sol·licituds individualment i, per tant, és possible que se't demani més documentació, com ara la següent:

• extractes financers auditats
  • avals bancaris
  • plans de despesa