Se eller endre bestillinger

Bruk betalingssenteret for å se og endre produktbestillinger og abonnementer.

Se produktbestillinger

For å se bestillinger du har gjort via Google, samt tilknyttede kvitteringer, følger du disse trinnene:

1. Logg på betalingsprofilen.
  2. Klikk på Abonnementer og tjenester.
  3. Finn produktet du vil se på, eller velg Se kjøpene.
  4. Klikk på bestillingen du vil åpne kvitteringen for.

Endre produktbestillinger

Klikk på linken nederst på bestillingskvitteringen for å kontakte Google hvis du

• har spørsmål om bestillingen din
  • ønsker å returnere en vare eller få en refusjon
  • ønsker å kansellere en bestilling

Merk: Du kan ikke fjerne bestillinger fra transaksjonslisten for Google-betalinger.

Kontrollér refusjoner

Hvis du vil se om en refusjon er behandlet, følger du disse trinnene:

1. Logg på betalingsprofilen.
  2. Klikk på Abonnementer og tjenester.
  3. Finn produktet eller tjenesten du har bedt om refusjon for, og klikk deretter på Administrer. Hvis du ikke ser det du leter etter, kan du gå til «Annen kjøpsaktivitet» og klikke på Se kjøpene.
  4. Hvis du ser refusjonstransaksjonen, er refusjonen behandlet.
Kontrollér belastninger for kansellerte bestillinger

Hvis du fortsatt ser en belastning for bestillingen på kontoutskriften din etter at du har kansellert bestillingen, er dette en midlertidig autorisasjon som forsvinner om noen dager.

Kontrollér bestillinger som holdes tilbake, eller kansellerte bestillinger

Gjør følgende hvis du er usikker på hvorfor bestillingen din holdes tilbake eller er blitt kansellert:

1. Logg på betalingsprofilen.
  2. Klikk på Abonnementer og tjenester.
  3. Finn produktet eller tjenesten som er kansellert, og klikk på Administrer. Hvis du ikke ser det du leter etter, kan du gå til «Annen kjøpsaktivitet» og klikke på Se kjøpene.
  4. Du finner kanselleringsårsaken ved siden av bestillingsnavnet.

Hvis bestillingen ble kansellert på grunn av et avvist kort, følger du disse trinnene for å oppdatere kortinformasjonen din.

Hvis bestillingen ble kansellert av en annen grunn, kan du kontakte brukerstøtteteamet for selgere (altså Google Play-brukerstøtten). Du finner kontaktinformasjonen i brukerstøtten for selgere.

true
Oppdateringer av betalingssenteret

Velkommen til den nye brukerstøtten til Googles betalingssenter! Nå finner du støtte for både selgere og bedriftsforbrukere på ett sted. Les mer om hva som er nytt.