Consultar o modificar comandes

Fes servir el centre de pagaments per consultar i modificar les comandes i les subscripcions de productes.

Consultar les comandes de productes

Per veure les comandes que has fet a través de Google i els rebuts corresponents, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió al perfil de pagaments.
  2. Fes clic a Subscripcions i serveis.
  3. Cerca el producte que vols consultar o selecciona Mostra les compres.
  4. Fes clic en una comanda per obrir-ne el rebut.

Modificar comandes de productes

Fes clic a l'enllaç de la part inferior del rebut de la comanda per contactar amb Google si vols:

• Fer una pregunta en relació amb la comanda.
  • Fer una devolució o obtenir un reembossament.
  • Cancel·lar una comanda.

Nota: no pots suprimir comandes de la llista de transaccions de pagaments de Google.

Consultar els reembossaments

Si vols comprovar si s'ha processat un reembossament, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió al perfil de pagaments.
  2. Fes clic a Subscripcions i serveis.
  3. Cerca el producte o servei per al qual has sol·licitat un reembossament i fes clic a Gestiona. Si no el trobes, cerca "Altres activitats de compres" i fes clic a Mostra les compres.
  4. Si veus la transacció del reembossament, significa que s'ha processat.
Consultar si hi ha càrrecs de comandes cancel·lades

Si cancel·les una comanda i en veus un càrrec a l'extracte bancari, significa que està pendent d'autorització i desapareixerà en pocs dies.

Consultar si hi ha comandes retingudes o cancel·lades

Si la comanda s'ha retingut o cancel·lat i no saps ben bé per què, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió al perfil de pagaments.
  2. Fes clic a Subscripcions i serveis.
  3. Cerca el producte o servei que s'ha cancel·lat i fes clic a Gestiona. Si no el trobes, cerca "Altres activitats de compres" i fes clic a Mostra les compres.
  4. Trobaràs el motiu pel qual s'ha cancel·lat al costat del nom de la comanda.

Si s'ha cancel·lat a causa d'una targeta rebutjada, segueix aquests passos per actualitzar la informació de la targeta.

Si s'ha cancel·lat per un altre motiu, contacta amb l'equip d'assistència per a comerciants (és a dir, el servei d'assistència de Google Play). Pots trobar la informació de contacte de l'equip d'assistència al Centre d'ajuda per a comerciants.

true
Actualitzacions del centre de pagaments

Welcome to the new Google payments center help experience! You can now find support for both sellers and business consumers in one place. Learn more about what’s new.