Administrer faste betalinger og abonnementer

Brug din Google-betalingsprofil til at se, administrere, annullere og betale tidligt for faste debiteringer for abonnementer og andre tjenester.

Om abonnementer

De fire typer abonnementer for Googles produkter eller tjenester er:

• Automatiske betalinger: Når du skylder en vis sum penge, debiteres din betalingsmetode automatisk.
  • Automatiske månedlige betalinger: Din betalingsmetode debiteres på samme tid hver måned.
  • Manuelle betalinger: Du kan betale et gebyr på forskud for et produkt eller en tjeneste, du får eller bruger senere.
  • Månedlig fakturering: Når du har fået din månedlige faktura, betaler du regningen før en bestemt tidsfrist.

Find abonnementer

Sådan finder du dine faste debiteringer:

1. Log ind på betalingsprofilen.
  2. Klik på Abonnementer og tjenester øverst på siden.
  3. Klik på Administrer under det produkt, du vil se.

Opdater automatiske betalingsmetoder

1. Log ind på betalingsprofilen.
  2. Klik på Abonnementer og tjenester øverst på siden.
  3. Klik på Administrer under det abonnement, du vil redigere.
  4. Under det kort, du bruger til at betale, skal du klikke på Administrer betalingsmetoder.
  5. Vælg en betalingsmetode.
  6. Vælg Gem.

Bemærk! Nogle betalingsmetoder kan ikke bruges til abonnementer.

Opsig abonnementer

Følg denne vejledning for at opsige abonnementer fra en betalingsprofil:

1. Log ind på betalingsprofilen.
  2. Klik på Abonnementer og tjenester øverst på siden.
  3. Klik på Administrer under det abonnement, du vil opsige.
  4. Vælg Opsig abonnementBemærk! Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, skal du klikke på Administrer abonnement for at gå til det Google-produkt, du abonnerer på, og opsige dit abonnement der.

Bemærk! Du får ikke refunderet penge, når du opsiger et abonnement. Opsigelser er endelige, men du kan abonnere på en tjeneste igen.

Betal abonnementer tidligt

Følg denne vejledning for at betale et abonnement inden den tilbagevendende betalingsdato:

1. Log ind på betalingsprofilen.
  2. Klik på Abonnementer og tjenester øverst på siden.
  3. Klik på Administrer under det abonnement, du vil betale.
  4. Vælg Betal tidligt.
true
Opdateringer om betalingscenter

Velkommen til den nye version af Hjælp til Google-betalingscenter. Du kan nu finde support til både sælgere og virksomhedsforbrugere på ét sted. Få flere oplysninger om den nye version.