Configurar una forma de pagament alternativa

En alguns productes de Google, pots configurar-hi una forma de pagament alternativa que s'utilitzarà si, per qualsevol motiu, falla la forma de pagament principal (per exemple, si la targeta de crèdit ha caducat o no hi ha prou fons). Les formes de pagament secundàries poden ser especialment útils per evitar interrupcions en el servei a les subscripcions en curs.

Abans de començar

Abans de configurar una forma de pagament alternativa, tingues en compte el següent:

• No totes les formes de pagament es poden utilitzar com a forma de pagament alternativa.
  • Segons la forma de pagament principal que hagis configurat, no es poden configurar formes de pagament alternatives.
  • Els comptes bancaris no es poden utilitzar com a forma de pagament automàtic.
  • Els bancs digitals no s'admeten per rebre pagaments.

Requisits del compte bancari

Països on s'utilitza la transferència bancària

• Els comptes bancaris han de poder rebre pagaments amb transferència bancària.
  • Els comptes bancaris s'han d'obrir des del mateix país en què està registrat el compte de comerciant.
  • Els comptes bancaris han d'estar en USD.
    • Els comerciants de l'Índia han de tenir un compte en INR i poder rebre fons en USD.

Països on s'utilitza la transferència electrònica de fons (EFT)

• Els comptes bancaris han de poder rebre pagaments per transferència electrònica de fons (EFT).
  • Els comptes bancaris s'han d'obrir des del mateix país en què està registrat el compte de comerciant.
  • Els comptes bancaris han d'estar en la moneda local del comerciant.

Configurar una forma de pagament alternativa

1. Inicia la sessió al perfil de pagaments.
  2. Fes clic a Subscripcions i serveis.
  3. Tria la subscripció, el servei o el producte per al qual vols definir una forma de pagament alternativa i, a continuació, fes clic a Gestiona.
  4. En funció del producte que hagis seleccionat, veuràs una de les opcions següents:
    • Si veus l'opció "Canvia la forma de pagament", segueix aquests passos:
      1. Fes clic a Canvia la forma de pagament.
      2. Fes clic a Actualitza la forma de pagament secundària.
      3. Selecciona la forma de pagament alternativa que vulguis utilitzar.
    • Si veus l'opció "Gestiona les formes de pagament", segueix aquests passos:
      1. Fes clic a Gestiona les formes de pagament.
      2. Les teves formes de pagament es mostren com a targetes. Decideix quina forma de pagament vols configurar com a forma de pagament secundària o afegeix-n'hi una de nova.
      3. Selecciona Alternativa al menú de la targeta de la forma de pagament que has triat.

Consell: als països que utilitzen la transferència electrònica de fons com a transferència de fons, has de verificar el teu compte bancari abans de poder rebre el pagament. Obtén més informació sobre la verificació del compte bancari.