Om brug af eksisterende betalingsprofiler for virksomheder

Vigtigt! For nogle virksomhedsprodukter, f.eks. Google Ads, finder du muligvis Kontotype = "Organisation" i stedet for "Virksomhed".

Når du tilmelder dig for at bruge et nyt Google-produkt i din virksomhed, kan du bruge din betalingsprofil og de tilknyttede oplysninger, f.eks. oplysninger om kreditkort og andre faktureringsoplysninger fra et tidligere køb. Få flere oplysninger om betalingsprofiler.

Fordele ved at bruge eksisterende virksomhedsprofiler

Her er nogle af fordelene ved at bruge en eksisterende betalingsprofil:

• Spar tid ved ikke at skulle indtaste dine fakturerings- og betalingsoplysninger, hver gang du tilmelder dig et nyt Google-produkt.
  • Administrer betalingsprofiler, og opdater betalingsoplysninger for alle Google-produkter. Når du f.eks. opdaterer oplysningerne for et udløbet kreditkort, skal du kun opdatere dem ét sted for at bruge kortet til flere Google-produkter.
  • Del betalingsoplysninger, der er gemt på din profil, med andre, f.eks. kolleger og familiemedlemmer. På den måde kan de bruge oplysningerne til at betale for Google-produkter og administrere fakturering på vegne af dig.
  • Se og administrer alle betalingsbrugere med redigeringsadgang til din profil for alle Google-produkter.

Eksempel: Hvis et bureau bruger en enkelt betalingsform til betaling på vegne af kunderne, kan bureauet bruge den samme profil for alle kunder. Der vil være separate udtog for hver konto, selvom bureauet deler en eksisterende betalingsprofil mellem flere konti.

Fordele ved at oprette nye betalingsprofiler

Der er to primære grunde til, at folk opretter mere end én betalingsprofil:

• Adskilte personlige profiler og virksomhedsprofiler: Hvis du planlægger at bruge din Google-konto til både personlige og virksomhedsmæssige formål, skal du oprette en separat betalingsprofil til hvert formål.

Eksempel: Hvis du bruger din Google-konto til at købe en film på YouTube, skal du oprette en personlig betalingsprofil. Hvis du også ønsker at bruge din Google-konto til at annoncere for din virksomhed på Google Ads, skal du oprette en virksomhedsprofil.

• Hvis din virksomhed har to eller flere direkte betalende kunder: Hvis dit bureau har kunder, der betaler for kontoen, kan du oprette mere end én virksomhedsprofil til at administrere forskellige faktureringsoplysninger.

Administrer din betalingsprofil

Du kan administrere oplysninger, der er gemt på dine profiler, via det Google-produkt, du betaler for, eller ved at logge ind på betalingscenteret.