Ús de perfils de pagaments d'empresa existents

Important: en el cas d'alguns productes per a empreses, com ara Google Ads, pots trobar el tipus de compte "Organització" en lloc d'"Empresa".

Quan et registres per utilitzar un producte nou de Google per a la teva empresa, pots fer servir el teu perfil de pagaments i la informació que hi estigui associada, com ara la targeta de crèdit i altres dades de facturació de compres anteriors. Obtén més informació sobre els perfils de pagaments.

Avantatges d'utilitzar perfils d'empresa existents

A continuació, s'esmenten alguns dels avantatges de fer servir un perfil de pagaments existent:

• Estalvia temps, ja que no has d'introduir la informació de facturació ni de pagament cada vegada que et registris en un producte de Google nou.
  • Gestiona el perfil de pagaments i actualitza la informació de pagament en tots els productes de Google. Per exemple, quan actualitzes la informació d'una targeta de crèdit que ha caducat, només cal que ho facis en un lloc per utilitzar-la en diversos productes de Google.
  • Comparteix la informació de pagament desada al perfil amb altres persones, com ara companys de feina o familiars. D'aquesta manera, podran utilitzar-la per pagar els productes de Google i gestionar les factures en nom teu.
  • Consulta i gestiona tots els usuaris de pagaments que tenen accés d'edició al teu perfil en tots els productes de Google.

Exemple: si una agència paga en nom dels seus clients amb una forma de pagament única, pot utilitzar el mateix perfil per a tots els clients. Es generaran extractes individuals per a cada compte, encara que l'agència utilitzi un mateix perfil de pagaments existent per a diversos comptes.

Avantatges de crear perfils de pagaments nous

A continuació s'esmenten els 2 motius principals pels quals els usuaris creen diversos perfils de pagaments:

• Perfils personals i d'empresa diferents: si tens pensat utilitzar el Compte de Google amb finalitats personals i comercials, és millor que en creïs un per a cada ús.

Exemple: si vols utilitzar el Compte de Google per comprar una pel·lícula a YouTube, crea un perfil de pagaments personal. Si també vols fer servir el Compte de Google per anunciar la teva empresa a Google Ads, et recomanem que creïs un perfil d'empresa.

• L'empresa té 2 clients o més que paguen directament: si la teva agència té clients que paguen pel compte, et recomanem que creïs més d'un perfil d'empresa per gestionar les diferents dades de facturació.

Gestionar el perfil de pagaments

Pots gestionar la informació desada als teus perfils a través del producte de Google que estàs pagant o iniciant la sessió al centre de pagaments.