Legg til, endre eller fjern betalingsmåter for bedrifter

For en bedrift kan det legges til betalingsmåter som kredittkort, debetkort eller bankkontoer, slik at det er mulig å gjøre følgende:

Hvis du er administrator eller bruker med full tilgang til betalingsprofilen, kan du se, legge til, redigere og fjerne betalingsmåter.

Finn betalingsmåtene dine

Følg denne fremgangsmåten for å se de bekreftede betalingsmåtene i betalingsprofilen din:

1. Logg på betalingsprofilen din.
  2. Klikk på Betalingsmåter.

Legg til betalingsmåter

Vi legger til den første betalingsmåten din i betalingsprofilen din når du kjøper noe fra Google eller registrerer deg for en betalt Google-tjeneste.

Deretter kan du legge til flere kredittkort, debetkort, bankkontoer og andre betalingsmåter hvis du er administrator eller bruker med full tilgang til betalingsprofilen.

Følg denne fremgangsmåten for å legge til en betalingsmåte:

1. Sjekk at kortet eller bankkontoen du vil legge til, er på listen over godtatte betalingsmåter.
  2. Logg på betalingsprofilen.
  3. Klikk på Betalingsmåter.
  4. Velg Legg til betalingsmåte.
  5. Oppgi opplysningene for betalingsmåten, og følg veiledningen (hvis aktuelt).
    • Hvis du legger til et kort: Det kan hende at du ser et lite utestående beløp i bankkontoen din. Dette hjelper oss med å bekrefte kortet ditt. Det forsvinner senere og påvirker ikke kontosaldoen din.
    • Hvis du legger til en bankkonto i USA: Du blir kanskje bedt om å bekrefte kontoen din gjennom umiddelbar bekreftelse, der du på en trygg måte deler påloggingsopplysningene dine med Google i 24 timer. Hvis du har problemer med å bruke umiddelbar bekreftelse, kan du prøve testinnbetalingen.
  6. Velg Lagre.

Endre betalingsmåter

1. Logg på betalingsprofilen.
  2. Klikk på Betalingsmåter.
  3. Klikk på Rediger ved siden av betalingsmåten du vil oppdatere.

Fjern betalingsmåter

Hvis du vil fjerne en betalingsmåte fra en betalingsprofil, må du huske på følgende:

• Hvis det bare finnes én betalingsmåte for et abonnement, må en av brukerne legge til en ny betalingsmåte før den eksisterende betalingsmåten kan fjernes. Følg denne fremgangsmåten for å legge til en ny betalingsmåte for abonnementet.
  • Du kan ikke fjerne Google Play- og Google Pay-saldoer fra en betalingsmåte. Du kan enten bruke opp pengene eller overføre Google Pay-saldoen til bankkontoen din.

Følg denne fremgangsmåten for å fjerne en betalingsmåte:

1. Logg på betalingsprofilen.
  2. Klikk på Betalingsmåter.
  3. Finn betalingsmåten du vil fjerne, og klikk på Fjern.

Betalingsmåter du kan legge til i betalingsprofilen din

kreditt- og debetkort

Du kan legge til følgende kreditt- og debetkort som betalingsmåter i betalingsprofilen din:

• American Express
  • MasterCard
  • Visa
  • Discover (bare USA)
  • JCB (bare Japan og USA)
  • Visa Electron (bare utenfor USA)
  • Elo-kredittkort (bare Brasil – det er ikke tillatt å legge til Elo-debetkort)

Korttypene du kan legge til i betalingsprofiler for Google-tjenester, varierer etter sted og produkt.

Merk: Du ser kanskje midlertidige autorisasjoner på kortkontoen din hvis du bruker et kreditt- eller debetkort.

bankkonto

I noen land kan du legge til en bankkonto på payments.google.com.

• Boleto (bare Brasil)
Direktefakturering via telefonregning

Med noen mobilenheter og med noen abonnementer er det mulig å bruke direktefakturering via telefonregning for å gjøre kjøp på Google Play.

Google Play-gavekort og -kampanjekoder

I utvalgte land kan du bruke Google Play-gavekort og -kampanjekoder til å foreta kjøp på Google Play. Hvis du løser inn et gavekort eller en kampanjekode, ser du det i betalingsprofilen din som Google Play-saldo.

Finn ut hva du kan kjøpe med Google Play-saldoen din

Betalingsmåter som ikke støttes

Du kan ikke legge til følgende betalingsmåter i betalingsprofilen din:

• bankoverføringer
  • bankoverføringer
  • Western Union
  • MoneyGram
  • virtuelle kredittkort (VCC)
  • HSA-kort (Health Savings Account)
  • kort for kollektivtransport
  • forhåndsbetalte kort
  • depositum-baserte betalingstjenester