Afegir, editar o suprimir formes de pagament d'empreses

Les empreses poden afegir formes de pagament, com ara targetes de crèdit, targetes de dèbit o comptes bancaris, per fer el següent:

• Pagar productes i serveis de Google.
  • Rebre pagaments per productes o serveis que es venen a través de Google. Obtén informació sobre com pots rebre pagaments de comerciant per les vendes que facis a través de Google.

Si ets administrador o un usuari amb accés complet a un perfil de pagaments, pots consultar, afegir, editar i suprimir formes de pagament.

Consultar les formes de pagament

Per consultar les formes de pagament verificades al teu perfil de pagaments, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió al perfil de pagaments.
  2. Fes clic a Formes de pagament.

Afegir formes de pagament

Afegim la teva primera forma de pagament al perfil de pagaments quan compres algun producte o et registres a un servei de pagament de Google.

A partir d'aquest moment, si ets l'administrador o un usuari amb accés complet al perfil de pagaments, pots afegir més targetes de crèdit, de dèbit, comptes bancaris i altres formes de pagament.

Per afegir una forma de pagament, segueix aquests passos:

1. Comprova que la targeta o el compte bancari que vols afegir figuri a la llista de formes de pagament acceptades.
  2. Inicia la sessió al perfil de pagaments.
  3. Fes clic a Formes de pagament.
  4. Selecciona Afegeix una forma de pagament.
  5. Introdueix les dades de la forma de pagament i seguiu les instruccions.
    • Si afegeixes una targeta: és possible que vegis un petit càrrec "pendent" al compte bancari. Això ens ajuda a verificar la targeta. Més endavant desapareixerà i no afectarà el saldo del compte.
    • Si afegeixes un compte bancari als Estats Units: és possible que se't demani que verifiquis el compte a través de la verificació instantània, un mètode amb què comparteixes les teves credencials bancàries amb Google de manera segura durant 24 hores. Si tens cap problema amb la verificació instantània, intenta fer un ingrés de prova.
  6. Selecciona Desa.

Editar les formes de pagament

1. Inicia la sessió al perfil de pagaments.
  2. Fes clic a Formes de pagament.
  3. Al costat de la forma de pagament que vulguis actualitzar, fes clic a Edita.

Suprimir formes de pagament

Si vols suprimir una forma de pagament d'un perfil de pagaments, tingues en compte la informació següent:

• Si només has proporcionat una forma de pagament per a una subscripció, cal que n'afegeixis una altra abans de suprimir la que ja existeix. Segueix aquests passos per afegir-n'hi una de nova.
  • No pots suprimir els saldos de Google Play ni Google Pay d'una forma de pagament. Pots gastar els diners del saldo o bé transferir el saldo de Google Pay al teu compte bancari.

Per suprimir una forma de pagament, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió al perfil de pagaments.
  2. Fes clic a Formes de pagament.
  3. Cerca la forma de pagament que vols suprimir i fes clic a Suprimeix.

Formes de pagament que pots afegir al perfil de pagaments

Targetes de crèdit i dèbit

Pots afegir les targetes de crèdit i de dèbit següents com a formes de pagament al perfil de pagaments:

• American Express
  • MasterCard
  • Visa
  • Discover (només als EUA)
  • JCB (només al Japó i als Estats Units)
  • Visa Electron (només fora dels EUA)
  • targetes de crèdit Elo (només al Brasil; no es poden afegir targetes de dèbit Elo)

Els tipus de targetes que els serveis de Google et permeten afegir als perfils de pagaments varien segons la ubicació i el producte.

Nota: és possible que detectis autoritzacions temporals al compte de la teva targeta quan utilitzis una targeta de crèdit o de dèbit.

Compte bancari

En alguns països es pot afegir un compte bancari a payments.google.com.

• Boleto (només al Brasil)
Facturació directa de l'operador de telefonia mòbil (DCB)

És possible que alguns dispositius mòbils i plans de servei utilitzin la facturació directa de l'operador de telefonia mòbil per fer compres a Google Play.

Targetes regal i codis promocionals de Google Play

Per fer compres a Google Play en determinats països, pots fer servir targetes regal i codis promocionals de Google Play. Si bescanvies una targeta regal o un codi promocional, els trobaràs al perfil de pagaments com a saldo de Google Play.

Obtén informació sobre què pots comprar amb el saldo de Google Play.

Formes de pagament no admeses

No pots afegir les formes de pagament següents al perfil de pagaments:

• transferències bancàries electròniques
  • transferències bancàries
  • Western Union
  • MoneyGram
  • targetes de crèdit virtuals (VCC)
  • comptes d'estalvis per a la salut (HSA)
  • targetes de transport públic
  • targetes de prepagament
  • qualsevol tipus de pagament en dipòsit