Maksuprofiilin sulkeminen pysyvästi

Jos suljet Google-maksuprofiilisi, kaikki maksutietosi poistetaan pysyvästi. Suljettua maksuprofiilia ei voi avata uudelleen.

Tärkeää: Vain yritykset ja yksityishenkilöt voivat sulkea maksuprofiilin. Kauppiasprofiilin sulkemista on pyydettävä tukitiimiltämme.

Ennen maksuprofiilin sulkemista et voi

• tehdä ostoksia Google Playssa tai muissa Googlen tuotteissa
  • maksaa ostoksia Google Paylla
  • lähettää rahaa tai rahapyyntöjä Google Paylla tai Gmaililla
  • tallentaa lahjakortteja, kanta-asiakasohjelmia ja maksutietoja
  • hakea tapahtumahistoriaasi.

Jos suljet profiilisi ja haluat myöhemmin ostaa Googlen tuotteita tai palveluita tai vastaanottaa maksuja Googlelta, sinun on luotava uusi maksuprofiili. Kun luot uuden profiilin, voit ostaa Googlelta tuotteita tai palveluita tai rekisteröityä Googlen palveluun, jota kautta saat itse maksuja.

Voiko maksutavan ennemmin poistaa?

Jos harkitset maksuprofiilin sulkemista siksi, että olet huolestunut jonkin maksutavan (kuten credit-kortin) tietoturvasta, voit profiilin sulkemisen sijaan myös poistaa kyseisen maksutavan profiilistasi. Kun toimit näin, voit edelleen tarkastella maksutietojasi, maksutapojasi ja maksuhistoriaasi.

Jos käytössä on useita maksuprofiileja

Voit sulkea viimeksi käytetyn profiilin maksuprofiilin sulkutyökalulla. Jos sinulla on useita maksuprofiileita, valitse ensin suljettava profiili seuraavasti:

1. Kirjaudu maksuprofiiliin.
  2. Valitse suljettava maksuprofiili.
  3. Siirry maksuprofiilin sulkutyökaluun.

Maksuprofiilin sulkeminen

Vain omistaja tai järjestelmänvalvoja voi sulkea maksuprofiilin.

Voit sulkea maksuprofiilin käyttämällä maksuprofiilin sulkutyökalua.