Luk din betalingsprofil permanent

Hvis du lukker din Google-betalingsprofil, fjernes dine transaktions- og betalingsoplysninger permanent. Du kan ikke genåbne en lukket betalingsprofil.

Vigtigt! Kun virksomheder og enkeltpersoner kan lukke deres betalingsprofiler. Kontakt vores supportteam, hvis du vil lukke en sælgerprofil.

Før du lukker din betalingsprofil, kan du ikke:

• købe ting i Google Play eller andre Google-produkter
  • bruge Google Pay til at foretage køb
  • sende eller anmode om penge med Google Pay eller Gmail
  • gemme gavekort, loyalitetsprogrammer og betalingsoplysninger
  • se din transaktionshistorik

Når du har lukket din profil, skal du oprette en ny betalingsprofil, hvis du vil købe Google-produkter og -tjenester eller modtage betalinger fra Google. Du kan oprette en ny profil ved at købe noget på Google eller ved at tilmelde dig en Google-tjeneste, der betaler dig.

Overvej at fjerne betalingsmetoder

Hvis du vil lukke din betalingsprofil på grund af problemer med sikkerheden for en af dine betalingsmetoder (f.eks. et kreditkort), kan du i stedet overveje at fjerne den pågældende betalingsmetode fra din profil. På den måde kan du stadig få adgang til dine betalingsoplysninger, betalingsmetoder og transaktionshistorik.

Hvis du har flere betalingsprofiler

Brug værktøjet "Luk din betalingsprofil" til at lukke din senest anvendte profil. Hvis du har flere betalingsprofiler, skal du først vælge den profil, du vil lukke ved at følge disse trin:

1. Log ind på betalingsprofilen.
  2. Vælg den betalingsprofil, du vil lukke.
  3. Fortsæt til værktøjet til lukning af din betalingsprofil.

Luk din betalingsprofil

Du kan kun lukke en betalingsprofil, hvis du er administrator eller profilejer.

Hvis du vil lukke din betalingsprofil, kan du bruge værktøjet til lukning af din betalingsprofil.