Avslutt kundeabonnementer

Google Play-abonnementer kan bare sies opp via Google Play-konsollen.

Chrome Nettmarked-abonnementer kan sies opp via betalingsprofilen din.

Slik sier du opp Chrome Nettmarked-abonnementer:

1. Logg på betalingsprofilen.
  2. Klikk på Kundebestillinger.
  3. Klikk på linjen for et abonnement du vil si opp.
  4. Klikk på Si opp abonnementet i panelet som åpnes, eller rull ned og klikk på Se hele siden for å se kundens bestillingslogg og andre detaljer.
  5. Klikk på Si opp abonnementet i neste skjermbilde.
  6. Klikk på nedoverpilen Nedoverpil, og velg den aktuelle refusjonsårsaken for abonnementet som sies opp.
  7. Skriv eventuelt inn en melding til kunden. Slike kommentarer vises i kundens profil.
    Merk: For å beskytte personvernet og sikkerheten til kundene gir vi ikke kundenes e-postadresser eller annen kontaktinformasjon til selgere. Derfor er den eneste måten å kommunisere med kundene på å legge til kommentarer, med mindre kundene kontakter deg direkte.
  8. Klikk på Si opp abonnementet for å fullføre prosessen.

Kontakt oss hvis du trenger hjelp.

Merk: Alle selgere angir sine egne retningslinjer for oppsigelse. Kundene kontakter selgerne direkte for å be om oppsigelse.

Tips om kanselleringer

Når du avslutter et abonnement, bør du huske på følgende:

• Når du har avsluttet abonnementet, belastes ikke kunden for flere bestillinger.
  • Du ser bestillingsstatusen Kansellert på siden med bestillingsdetaljer.
  • Når du har avsluttet abonnementet, kan du ikke starte det på nytt.
  • Google sender en e-post til kunden for å gi beskjed om at abonnementet er avsluttet.
Kunder i Google Play-butikken kan kansellere sine egne bestillinger innen to timer etter kjøpet. Når en bestilling er kansellert, kan ikke kunden bruke den kjøpte appen på enheten sin, og vedkommende ser en kansellering på Kundebestillinger-siden i betalingsprofilen. Finn ut mer om retur og refusjoner.
true
Oppdateringer av betalingssenteret

Velkommen til den nye brukerstøtten til Googles betalingssenter! Nå finner du støtte for både selgere og bedriftsforbrukere på ett sted. Les mer om hva som er nytt.