Kontoopgørelse

Siden Kontoopgørelse i Google-betalingscenter giver dig en realtidsoversigt, der kan tilpasses, over din fuldstændige økonomiske status hos Google. Du kan:

• Se oplysninger om udeståender og fakturaer opdelt efter aldersstatus
  • Find og filtrér faktureringsoplysninger efter attributter som f.eks. month of service [forbrugsmåned], product [produkt] eller currency [valuta]
  • Find og filtrér faktureringsoplysninger på driftsselskabs- eller kundeniveau (hvis du er en del af et holdingselskab)
  • Find alle faktureringsdokumenter:
    • Månedlige fakturaer
    • Kreditnotaer
    • Debetnotaer
    • Skattedokumenter

Hvis du er en del af et holdingselskab, står dine opgørelser øverst til venstre på kontoopgørelsessiden. Vælg en opgørelse for at se dens opdaterede oversigtsoplysninger.

Hvis du ikke er en del af et holdingselskab, får du vist kontoopgørelsen for din betalingsprofil. Hvis du har flere betalingsprofiler, skal du vælge den, du vil se, fra profilvælgeren øverst til højre på siden.

Vælg et blåt link på siden for at finde en filtreret liste over specifikke fakturaer i tabellen "Faktureringsdokumenter". Du kan downloade tabellen for at se dine kontooplysninger offline. Du kan også downloade dokumenter enkeltvis eller samlet. Få flere oplysninger om denne tabel.

Adgang

Du kan få adgang til kontoopgørelsen online i Google-betalingscenter ved at logge ind på payments.google.com og vælge Kontoopgørelse.

Hvis du ikke kan logge ind eller ikke kan se dine oplysninger

For at logge ind på betalingscenteret og se din betalingsprofil skal du være opført som betalingsbruger, og du skal som minimum have "læseadgang" på din betalingsprofil. Hvis du har flere betalingsprofiler, skal du være betalingsbruger på hver enkelt. Hvis du skal gøres til betalingsbruger, skal du kontakte din opkræver eller inkassoteamet på "collections@google.com".

Hvis dit bureau er en del af et holdingselskab, skal du have adgang til:

• Din betalingsprofil
  • Specifikke kontoudtog for bureauet for den pågældende betalingsprofil

Hvis du kan logge ind på payments.google.com og se dit holdingselskabs betalingsprofil, men ikke kan se den opgørelse, du har brug for, på vælgeren i venstre side, er du muligvis ikke blevet føjet til den opgørelse endnu. Kontakt din opkræver for at få adgang.

Kontoopgørelsesfunktioner

Samlet beløb til betaling

Opsummerer dine åbne fakturaer efter aldersstatus:

• Ikke til betaling endnu: Fakturaer, der er åbne, men som ikke forfalder snart
  • Til betaling snart: Fakturaer, der forfalder inden for de næste 20 dage
  • Forsinkede: Fakturaer, der er forsinkede
  • I risikozonen: Fakturaer, der er forfaldne, og som skal betales for at undgå suspendering af tjenester
  • Suspenderede: Fakturaer, der skal betales for at genaktivere suspenderede konti

Du finder de specifikke fakturaer, der er inkluderet i et beløb, ved at klikke på Vis ud for beløbet.

Du kan finde alle dine fakturaer, der er åbne i øjeblikket, ved at klikke på Se åbne fakturaer øverst til højre.

Dette kort opsummerer kun åbne fakturaer og debetnotaer. Du kan finde oplysninger om åbne kreditter på kortet "Ubrugte kreditter" og kortet "Gruppér efter" nedenfor.

Eventuelle fakturaer, der i øjeblikket er bestridt, medtages på kortet "Samlet beløb til betaling". En faktura, der aktuelt bestrides, vises ikke som "I risikozonen", mens tvisten er i gang. Fakturaer i denne tilstand har ingen indflydelse på suspenderingsrisikoen.

Fakturaer med bestridelser

Viser antallet og den samlede saldo for fakturaer, der aktuelt bestrides. F.eks. kan fakturaer bestrides, fordi du har anmodet om en fakturakorrektion eller genfakturering.

Ubrugte kreditter

Viser antallet og den samlede saldo for ubrugte kreditnotaer på alle dine Google-betalingskonti. Hvis du har kreditter fra tidligere ikke-anvendte betalinger, vises denne kreditsaldo også her.

Kreditnotaer kan bruges til at reducere den forfaldne saldo på en faktura. En kreditnota kan f.eks. repræsentere en kredit fra ugyldige annonceklik eller en kulance.

Hvis du ikke er en del af et holdingselskab, kan du bruge Google-betalingscenter til at anvende åbne kreditter på en åben faktura. Se, hvordan du betaler en faktura med kreditter.

Hvis du er en del af et holdingselskab, kan du give din opkræver det kreditnotanummer og det fakturanummer, du vil anvende det på. Du kan kontakte din opkræver ved at sende en mail til collections@google.com.

Gruppér efter

Du kan gruppere dine åbne fakturaer efter:

• Produkt
  • Valuta
  • Udstedelsesmåned
  • Driftsselskab (gælder kun holdingselskaber)
  • Kunde (gælder kun holdingselskaber)

I tabellen skal du klikke på et af de blå tekstlinks for at finde det specifikke sæt fakturaer, der repræsenterer dette beløb eller denne kategori. Du kan f.eks. finde alle dine ubetalte Google Ads-fakturaer fra januar, der sætter din konto i risikozonen for at blive suspenderet. Klik for at filtrere tabellen efter "Produkt" og "Udstedelsesmåned", og klik derefter på beløbet "I risikozonen" for Google Ads i januar.

Filtrering af dine data

Du kan bruge filterpanelet til højre til at filtrere dine data efter:

• Produkt
  • Valuta
  • Udstedelsesmåned
  • Driftsselskab (gælder kun holdingselskaber)
  • Kunde (gælder kun holdingselskaber)

Ekstra filtre på dokumentniveau er tilgængelige, når du åbner tabellen "Faktureringsdokumenter". Få flere oplysninger om tabellen "Faktureringsdokumenter".

Tip! De filtre, du anvender i filterpanelet, påvirker alle data på siden.

Find alle dine fakturaer og notaer

Hvis du vil finde alle dine fakturaer og notaer, skal du vælge Se alle fakturaer og notaer øverst til højre på siden.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine faktureringsdokumenter.

Gemte visninger

Hvis du hurtigt vil vende tilbage til et bestemt sæt filtre, kan du gemme de pågældende filtre som en "visning". Klik på Gem visning øverst.

Du kan gemme din visning, når du har angivet eventuelle filtre på siden eller sorteret siden. En gemt visning bevarer de aktuelt valgte filtre, kolonner og sorteringen.

true
Opdateringer om betalingscenter

Velkommen til den nye version af Hjælp til Google-betalingscenter. Du kan nu finde support til både sælgere og virksomhedsforbrugere på ét sted. Få flere oplysninger om den nye version.