Knytt Chrome Nettmarked-apper sammen med betalingsprofilen din

Med betalingssenteret kan du administrere salg av appene og utvidelsene du tilbyr på Chrome Nettmarked. Når du oppretter en betalingsprofil, bruker Google e-postadressen du bruker ved registrering, for å knytte denne profilen automatisk sammen med appene og utvidelsene på Chrome Nettmarked som er tilknyttet denne e-postadressen.

Du kan håndtere alle salgsrapporter om apper og utvidelser, refusjoner, avgifter og brukerstøtteproblemer via betalingsprofilen.