Legg til en bankkonto

Bekreft bankkonto

Hvis du vil bruke en bankkonto som betalingsmåte i betalingsprofilen din, må du bekrefte den.

Selgere som holder til i USA og mottar selgerutbetalingen fra Google via elektronisk overføring av midler (EFT), kan bekrefte bankkontoen sin umiddelbart. I stedet for å bruke bekreftelsesmetoden med testinnbetaling, som tar flere dager å gjennomføre, kan du bekrefte banken din på bare noen sekunder.

Hvis du mottar selgerutbetalinger fra Google via bankoverføringer, sendes det ingen testinnbetaling. Det er viktig at du oppgir riktige bankkontoopplysninger. Snakk med banken din hvis du ikke er sikker på om du kommer til å bruke elektronisk overføring av midler (EFT) eller bankoverføring for selgerutbetalingene dine. Dette berører selgere i Albania, Algerie, Argentina, Armenia, Aserbajdsjan, Bahamas, Bahrain, Bangladesh, Belarus, Belize, Benin, Bhutan, Bolivia, Botswana, Burundi, Chile, Colombia, Costa Rica, De amerikanske Jomfruøyer, De forente arabiske emirater, Den dominikanske republikk, Den sentralafrikanske republikk, Ecuador, Egypt, Ekvatorial-Guinea, Eritrea, Fiji, Filippinene, Fransk Guyana, Gambia, Ghana, Guadeloupe, Guam, Guatemala, Guinea, Guinea-Bissau, Haiti, Honduras, India, Indonesia, Jamaica, Jordan, Kambodsja, Kasakhstan, Kenya, Kina, Kongo, Kuwait, Lesotho, Libanon, Liberia, Libya, Malaysia, Malawi, Mali, Martinique, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Moldova, Mosambik, Myanmar, Nicaragua, Niger, Nigeria, Nord-Makedonia, Oman, Pakistan, Palau, Panama, Paraguay, Qatar, Réunion, Russland, Saudi-Arabia, Serbia, Sierra Leone, Slovakia, Slovenia, Sri Lanka, Taiwan, Tanzania, Thailand, Togo, Trinidad og Tobago, Tunisia, Turkmenistan, Ukraina, Uruguay, Usbekistan, Venezuela, Vietnam, Yemen, Zambia og Zimbabwe.

For å bekrefte at informasjonen din ble lagt inn riktig, og sørge for at selgerutbetalingene går problemfritt, setter Google inn en liten sum på bankkontoen din. Det kan ta opptil tre virkedager før banken din har behandlet denne innbetalingen.

Ta kontakt med banken din, eller se etter innbetalingen på kontoutskriften din. Innbetalingen merkes med «Google Deposit [navnet du har valgt at skal vises på kontoutskriften for det aktuelle kredittkortet]». Denne innbetalingen er på under USD 1,00 og konverteres til den lokale valutaen din.

Når du har sjekket at innskuddsbeløpet er mottatt, ved å se på kontoutskriften din eller ringe banken, følger du denne fremgangsmåten for å bekrefte bankkontoen din:

1. Logg på betalingsprofilen din.
  2. Klikk på Abonnementer og tjenester.
  3. Klikk på Kontoopplysninger under «Selgertjenester».
  4. Klikk på Administrer betalingsmåter under «Slik får du betalt».
  1. Finn navnet på betalingsmåten du vil bekrefte, og klikk på Rett opp.
  2. Bruk rullegardinmenyen på neste skjerm til å velge hvor mye Google har satt inn på kontoen din, og klikk på Bekreft.
  3. Når du har bekreftet bankkontoen din, kan du velge den primære kontoen der du vil motta selgerutbetalinger fra Google, ved å følge denne fremgangsmåten:
    1. Klikk på Abonnementer, finn «Selgertjenester»og klikk på Kontoopplysninger.
    2. Finn «Slik får du betalt», og klikk på Velg en betalingsmåte.
    3. Finn kontoen du vil bruke som primær betalingskonto, og klikk på nedoverpilen Down arrow for å endre statusen fra Ingen til Primær.

Tips: For at du skal kunne få selgerutbetalingen satt inn på bankkontoen din ved utgangen av betalingssyklusen, må selgerutbetalingen din, dvs. den betalbare saldoen din, være større enn eller lik utbetalingsterskelen. Minstebeløpet for selgerutbetaling kan variere avhengig av landet ditt og valutaen du bruker. Sjekk den obligatoriske terskelen for landet ditt.

Du kan få hjelp med å bekrefte bankkontoen din på siden for feilsøking og vanlige spørsmål.
true
Oppdateringer av betalingssenteret

Velkommen til den nye brukerstøtten til Googles betalingssenter! Nå finner du støtte for både selgere og bedriftsforbrukere på ett sted. Les mer om hva som er nytt.