Lisää pankkitili

Pankkitilin vahvistaminen

Jos haluat käyttää pankkitiliä maksuprofiilisi maksutapana, sinun on vahvistettava tili.

Yhdysvalloissa toimivat kauppiaat, jotka saavat kauppiasmaksut Googlelta EFT-maksuina, voivat vahvistaa pankkitilinsä hetkessä. Vahvistuksessa kestää tällöin vain muutama sekunti testitalletusmenetelmän usean päivän käsittelyajan sijaan.

Jos saat kauppiasmaksuja Googlelta pankkisiirrolla, testitalletusta ei tehdä. On erittäin tärkeää, että ilmoitat pankkitietosi oikein. Jos et ole varma kauppiasmaksujesi maksutavasta, varmista pankiltasi, käytätkö EFT-maksuja vai pankkisiirtoa. Tämä koskee kauppiaita seuraavissa maissa: Albania, Algeria, Argentiina, Armenia, Azerbaidžan, Bahama, Bahrain, Bangladesh, Belize, Benin, Bhutan, Bolivia, Botswana, Burundi, Chile, Costa Rica, Dominikaaninen tasavalta, Ecuador, Egypti, Eritrea, Fidži, Filippiinit, Gambia, Ghana, Guadeloupe, Guam, Guatemala, Guinea-Bissau, Guinea, Haiti, Honduras, Indonesia, Intia, Jamaika, Jemen, Jordania, Kambodža, Kazakstan, Kenia, Keski-Afrikan tasavalta, Kiina, Kolumbia, Kongo-Kinshasa, Kuwait, Lesotho, Libanon, Liberia, Libya, Malawi, Malesia, Mali, Martinique, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Moldova, Mosambik, Myanmar, Nicaragua, Niger, Nigeria, Oman, Pakistan, Palau, Panama, Paraguay, Pohjois-Makedonia, Päiväntasaajan Guinea, Qatar, Ranskan Guayana, Réunion, Sambia, Saudi-Arabia, Serbia, Sierra Leone, Slovakia, Slovenia, Sri Lanka, Taiwan, Tansania, Thaimaa, Togo, Trinidad ja Tobago, Tunisia, Turkmenistan, Ukraina, Uruguay, Uzbekistan, Valko-Venäjä, Venezuela, Venäjä, Vietnam, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Yhdysvaltain Neitsytsaaret, Zimbabwe

Google tekee pankkitilillesi pienen talletuksen, jonka avulla se voi varmistaa tietosi ja kauppiasmaksujen sujuvuuden. Pankilla voi kestää enintään kolme arkipäivää käsitellä talletus.

Ota yhteyttä pankkiisi tai etsi talletus tiliotteestasi. Talletuksessa on merkintä "Google Deposit [luottokorttilaskussa käyttämäsi nimi]". Talletussumma on alle 1,00 $, ja se on muunnettu paikalliseen valuuttaan.

Kun olet varmistanut talletuksen saamisen tiliotteesta tai soittamalla pankillesi, voit vahvistaa pankkitilisi näin:

1. Kirjaudu maksuprofiiliisi.
  2. Klikkaa Tilaukset ja palvelut.
  3. Etsi Kauppiaspalvelut ja valitse Tilin tiedot.
  4. Valitse Miten sinulle maksetaan ‑kohdassa Hallitse maksutapoja.
  1. Etsi vahvistettavan maksutavan nimi ja klikkaa Korjaa.
  2. Valitse seuraavassa näytössä avattavasta valikosta Googlen tilillesi tallettama summa ja valitse Vahvista.
  3. Kun olet vahvistanut pankkitilisi, voit valita ensisijaisen tilisi Googlen kauppiasmaksujen saamista varten seuraavasti:
    1. Klikkaa Tilaukset, etsi Kauppiaspalvelut ja klikkaa Tilin tiedot.
    2. Siirry Maksujen vastaanottaminen ‑kohtaan ja klikkaa Valitse maksutapa.
    3. Etsi ensisijaiseksi maksutiliksi asetettava tili ja klikkaa alanuolta Down arrow vaihtaaksesi sen tilasta Ei mitään tilaan Ensisijainen.

Vinkki: Jotta saat maksut pankkitilillesi maksujakson päättyessä, maksusaldosi täytyy olla vähimmäismaksukynnystä suurempi. Pienin maksettava summa riippuu maasta ja valuutasta. Muista tarkistaa maasi maksukynnys.

Saat apua pankkitilin vahvistamiseen Vianetsintä ja usein kysytyt kysymykset ‑sivulta.
true
Maksukeskuksen päivitykset

Tervetuloa Google-maksukeskuksen uusiin ohjeisiin. Myyjien ja yritysasiakkaiden tukimateriaalit on nyt koottu yhteen paikkaan. Katso, mikä on muuttunut.