Tilføj en bankkonto

Verificer din bankkonto

Hvis du vil bruge en bankkonto som betalingsmetode på din betalingsprofil, skal du verificere kontoen.

Sælgere, der er bosiddende i USA og modtager deres sælgerudbetalinger fra Google via elektronisk pengeoverførsel, kan verificere deres bankkonto med det samme. I modsætning til bekræftelsesmetoden med testindbetaling, som tager flere dage, tager en direkte bankbekræftelse kun få sekunder.

Hvis du modtager sælgerudbetalinger fra Google via bankoverførsler, sendes der ikke en testindbetaling. Det er vigtigt, at du indtaster dine bankkontooplysninger korrekt. Rådfør dig med din bank, hvis du ikke er sikker på, om du vil bruge elektroniske pengeoverførsler eller en anden type bankoverførsler til dine sælgerudbetalinger. Dette påvirker sælgere i Albanien, Algeriet, Argentina, Armenien, Aserbajdsjan, Bahamas, Bahrain, Bangladesh, Belarus, Belize, Benin, Bhutan, Bolivia, Botswana, Burundi, Cambodja, Chile, Colombia, Costa Rica, De Amerikanske Jomfruøer, De Forenede Arabiske Emirater, Fransk Guyana, Den Centralafrikanske Republik, Den Demokratiske Republik Congo, Den Dominikanske Republik, Ecuador, Egypten, Eritrea, Fiji, Filippinerne, Gambia, Ghana, Guam, Guadeloupe, Guatemala, Guinea, Guinea-Bissau, Haiti, Honduras, Indien, Indonesien, Jamaica, Jordan, Kasakhstan, Kenya, Kina, Kuwait, Lesotho, Libanon, Liberia, Libyen, Malawi, Malaysia, Mali, Martinique, Mauretanien, Mauritius, Mayotte, Moldova, Mozambique, Myanmar, Nicaragua, Niger, Nigeria, Nordmakedonien, Oman, Pakistan, Palau, Panama, Paraguay, Qatar, Republikken Ækvatorialguinea, Rusland, Saudi-Arabien, Serbien, Sierra Leone, Slovakiet, Slovenien, Sri Lanka, Taiwan, Tanzania, Thailand, Togo, Trinidad og Tobago, Tunesien, Turkmenistan, Ukraine, Uruguay, Usbekistan, Venezuela, Vietnam, Yemen, Zambia og Zimbabwe.

Google foretager en lille indbetaling på din bankkonto for at verificere, at dine oplysninger er indtastet korrekt, og for at sikre, at du modtager sælgerbetalinger uden problemer. Det kan tage op til 3 hverdage for din bank at behandle denne indbetaling.

Kontakt din bank, eller find indbetalingen på dit kontoudtog. Indbetalingen har navnet "Google Deposit [det navn, du har valgt til kontoudtoget for dit betalingskort]". Denne indbetaling er på mindre end 1,00 USD og konverteres til lokal valuta.

Når du har konstateret, at det indbetalte beløb er modtaget, enten ved at se på dit kontoudtog eller ved at ringe til din bank, skal du verificere din bankkonto ved at følge nedenstående vejledning:

1. Log ind på din betalingsprofil.
  2. Klik på Abonnementer og tjenester.
  3. Klik på Kontooplysninger under "Handelstjenester".
  4. Klik på Administrer betalingsmetoder under "Måden, du modtager betalinger på".
  1. Find navnet på den betalingsmetode, du vil verificere, og klik på Ret.
  2. Brug rullemenuen på næste skærm til at vælge det beløb, der er indsat på din konto af Google, og klik derefter på Verificer.
  3. Når du har bekræftet din bankkonto, kan du vælge din primære konto til modtagelse af sælgerbetalinger fra Google ved at følge nedenstående vejledning:
    1. Klik på Abonnementer, find derefter "Handelstjenester", og klik på Kontooplysninger.
    2. Find "Måden, du modtager betalinger på", og klik derefter på Vælg betalingsmetode.
    3. Find den konto, du vil gøre til din primære betalingskonto, og klik på den nedadvendte pil Down arrow for at ændre kontoens status fra Ingen til Primær.

Tip! For at være kvalificeret til at få din sælgerudbetaling overført til din bankkonto i slutningen af din betalingscyklus, skal beløbet for din sælgerudbetaling, der skal udbetales, ligge over minimumsgrænsen. Din udbetalings minimumsbeløb kan variere afhængigt af dit land og din valuta. Sørg for at tjekke den grænse, der kræves for dit land.

Få hjælp til at bekræfte din bankkonto i Fejlfinding og ofte stillede spørgsmål.
true
Opdateringer om betalingscenter

Velkommen til den nye version af Hjælp til Google-betalingscenter. Du kan nu finde support til både sælgere og virksomhedsforbrugere på ét sted. Få flere oplysninger om den nye version.