Løs problemer med konfigureringen av betalingsprofilen

Hvis du har problemer med å fylle ut registreringsskjemaet og opprette en betalingsprofil, bør du sjekke at du har fulgt retningslinjene nedenfor:

• Registrer deg fra et land som støttes: Avhengig av Google-produktet kan det hende vi ikke tilbyr selgerbetalinger i landet ditt ennå. Finn ut mer om hvilke land som støttes for selger- og utviklerregistrering.

• Bruk en fysisk bedriftsadresse: Google tillater foreløpig bare at selgere bruker fysiske adresser i betalingsprofilene sine. Vi tillater ikke at selgere bruker postbokser som bedriftsadresser.

• Bruk riktig kredittkortformat: Systemet vårt godtar bare a–z, A–Z og 0–9 som inndata for «Navn på kredittkortutskrift». Hvis du bruker andre tegn eller språk, får du en feilmelding.

• Bruk et juridisk bedriftsnavn som ikke er for langt: Systemet vårt støtter ikke bedriftsnavn på over 60 tegn.

• Bruk riktig format for mva.-nummeret: Du må skrive inn mva.-nummeret ditt i registreringsskjemaet i det spesifikke formatet som brukes i landet ditt. Her følger det rette formatet for mva.-numre i landet ditt:

Østerrike
Forventet format: bokstaven «U» etterfulgt av åtte sifre
Eksempel: U12345678
  • Bruk riktig format for mva.-nummeret: Du må skrive inn mva.-nummeret ditt i registreringsskjemaet i det spesifikke formatet som brukes i landet ditt. Her følger det rette formatet for mva.-numre i landet ditt:

Belgia
Forventet format: ni eller ti sifre (ti sifre begynner med 0)
Eksempel: 123456789 eller 0123456789
  • Bruk riktig format for mva.-nummeret: Du må skrive inn mva.-nummeret ditt i registreringsskjemaet i det spesifikke formatet som brukes i landet ditt. Her følger det rette formatet for mva.-numre i landet ditt:

Danmark
Forventet format: åtte sifre
Eksempel: 12345678
  • Bruk riktig format for mva.-nummeret: Du må skrive inn mva.-nummeret ditt i registreringsskjemaet i det spesifikke formatet som brukes i landet ditt. Her følger det rette formatet for mva.-numre i landet ditt:

Finland
Forventet format: åtte sifre
Eksempel: 12 34 56 78
  • Bruk riktig format for mva.-nummeret: Du må skrive inn mva.-nummeret ditt i registreringsskjemaet i det spesifikke formatet som brukes i landet ditt. Her følger det rette formatet for mva.-numre i landet ditt:

Frankrike
Ikke aktuelt
Ikke aktuelt
  • Bruk riktig format for mva.-nummeret: Du må skrive inn mva.-nummeret ditt i registreringsskjemaet i det spesifikke formatet som brukes i landet ditt. Her følger det rette formatet for mva.-numre i landet ditt:

Tyskland
Forventet format: ni sifre
Eksempel: 123456789
  • Bruk riktig format for mva.-nummeret: Du må skrive inn mva.-nummeret ditt i registreringsskjemaet i det spesifikke formatet som brukes i landet ditt. Her følger det rette formatet for mva.-numre i landet ditt:

Hellas
Forventet format: ni sifre som begynner med 0
Eksempel: 012345678
  • Bruk riktig format for mva.-nummeret: Du må skrive inn mva.-nummeret ditt i registreringsskjemaet i det spesifikke formatet som brukes i landet ditt. Her følger det rette formatet for mva.-numre i landet ditt:

Kroatia
Forventet format: elleve sifre
Eksempel: 12345678910
  • Bruk riktig format for mva.-nummeret: Du må skrive inn mva.-nummeret ditt i registreringsskjemaet i det spesifikke formatet som brukes i landet ditt. Her følger det rette formatet for mva.-numre i landet ditt:

Irland
Forventet format: åtte tegn (seks eller sju sifre etterfulgt av én eller to bokstaver) eller sju sifre etterfulgt av to bokstaver
Eksempel: 1234567X, 123456XY eller 1234567MH
  • Bruk riktig format for mva.-nummeret: Du må skrive inn mva.-nummeret ditt i registreringsskjemaet i det spesifikke formatet som brukes i landet ditt. Her følger det rette formatet for mva.-numre i landet ditt:

Italia
Forventet format: elleve sifre
Eksempel: 12345678910
  • Bruk riktig format for mva.-nummeret: Du må skrive inn mva.-nummeret ditt i registreringsskjemaet i det spesifikke formatet som brukes i landet ditt. Her følger det rette formatet for mva.-numre i landet ditt:

Luxemburg
Forventet format: åtte sifre
Eksempel: 12345678
  • Bruk riktig format for mva.-nummeret: Du må skrive inn mva.-nummeret ditt i registreringsskjemaet i det spesifikke formatet som brukes i landet ditt. Her følger det rette formatet for mva.-numre i landet ditt:

Nederland
Forventet format: ni sifre etterfulgt av et suffiks i området B01–B99
Eksempel: 123 456 789 B01
  • Bruk riktig format for mva.-nummeret: Du må skrive inn mva.-nummeret ditt i registreringsskjemaet i det spesifikke formatet som brukes i landet ditt. Her følger det rette formatet for mva.-numre i landet ditt:

Portugal
Forventet format: ni sifre
Eksempel: 123456789
  • Bruk riktig format for mva.-nummeret: Du må skrive inn mva.-nummeret ditt i registreringsskjemaet i det spesifikke formatet som brukes i landet ditt. Her følger det rette formatet for mva.-numre i landet ditt:

Spania
Forventet format: ni tegn med alfabetisk tegn før eller etter eller både før og etter sifrene
Eksempel: X12345678, 12345678X eller X1234567X
  • Bruk riktig format for mva.-nummeret: Du må skrive inn mva.-nummeret ditt i registreringsskjemaet i det spesifikke formatet som brukes i landet ditt. Her følger det rette formatet for mva.-numre i landet ditt:

Sverige
Forventet format: tolv sifre som slutter på 01
Eksempel: 123456789701
  • Bruk riktig format for mva.-nummeret: Du må skrive inn mva.-nummeret ditt i registreringsskjemaet i det spesifikke formatet som brukes i landet ditt. Her følger det rette formatet for mva.-numre i landet ditt:

Storbritannia
Forventet format: ni sifre
Eksempel: 123 4567 89
Hvis du følger disse retningslinjene, men fortsatt opplever problemer, kan du kontakte oss for å få hjelp med betalingsprofilen.