Tilbakeføring av betaling

Med en tilbakeføring menes situasjoner der en kunde kontakter kredittkortutstederen sin for å bestride en belastning som fremgår på vedkommendes kontoutskrift. Tilbakeføringer kan utstedes av en rekke årsaker – inkludert, men ikke begrenset til, følgende:

• En uautorisert part har kjøpt noe med kundens kredittkort.
  • Kunden tror at kjøpet er ugyldig.
  • Kunden er belastet flere ganger for den samme bestillingen.
  • Kunden er misfornøyd med et kjøp og har ikke fått tilfredsstillende hjelp fra selgeren.
  • Kunden har kjøpt varer som ikke svarte til beskrivelsen ved levering.
  • Kunden har kjøpt varer som aldri ble levert.
true
Oppdateringer av betalingssenteret

Velkommen til den nye brukerstøtten til Googles betalingssenter! Nå finner du støtte for både selgere og bedriftsforbrukere på ett sted. Les mer om hva som er nytt.