terugvordering

Terugvorderingen vinden plaats nadat een klant contact heeft opgenomen met de creditcardmaatschappij, omdat deze het niet eens is met een kostenpost op het creditcardafschrift. Terugvorderingen kunnen om verschillende redenen worden uitgevoerd. Hieronder staan enkele voorbeelden:

• Een onbevoegde partij heeft een aankoop gedaan met de creditcard van de klant.
  • De klant maakt zich zorgen over de geldigheid van de aankoop.
  • De kosten voor een bepaalde bestelling zijn meermaals bij de klant in rekening gebracht.
  • De klant is ontevreden over een aankoop en heeft het probleem niet met de verkoper kunnen oplossen.
  • De klant heeft de gekochte artikelen ontvangen, maar deze voldoen niet aan de beschrijving.
  • De klant heeft de gekochte artikelen niet ontvangen.
true
Updates van het betalingscentrum

Welkom in het nieuwe Helpcentrum van het Google-betalingscentrum. Verkopers en zakelijke klanten kunnen nu op dezelfde plek ondersteuning krijgen. Meer informatie over de wijzigingen.