tilbageførsel

En tilbageførsel sker, når en kunde kontakter deres kreditkortudsteder for at bestride en opkrævning, der vises på kontoudtoget for deres kreditkort. Tilbageførsler kan udstedes på baggrund af en række forskellige årsager, bl.a., men ikke begrænset til, følgende:

• En uautoriseret part har foretaget et køb med kundens kreditkort.
  • Kunden har bekymringer om købets gyldighed.
  • Kunden er blevet debiteret flere gange for den samme ordre.
  • Kunden er utilfreds med et køb og har ikke været i stand til at løse problemet med sælgeren.
  • Kunden har ikke modtaget de købte varer, som de blev beskrevet.
  • Kunden har ikke modtaget de købte varer.
true
Opdateringer om betalingscenter

Velkommen til den nye version af Hjælp til Google-betalingscenter. Du kan nu finde support til både sælgere og virksomhedsforbrugere på ét sted. Få flere oplysninger om den nye version.