Metodtips för säkerhet

För att din betalningsprofil ska vara säker att använda både för dig och dina kunder bör du ha följande säkerhetsrutiner i åtanke:

• Dela aldrig din betalningsprofil eller ditt säljar-id med någon.

• Gör aldrig en betalning till Google via en tredje part. Betala alltid utestående saldo via Google-kontot.

• Om du vill skicka bearbetningskommandon till Google använder du en HTTPS-anslutning som skyddas av en anslutning av typen 128-bitars Secure Sockets Layer (SSL) v3 eller Transport Layer Security (TLS) (SSL v2 tillåts inte).

• Verifiera äktheten hos det servercertifikat som visas.

• För att få aviseringar från Google anger du en HTTPS-svarsadress som skyddas av SSL v3 eller TLS med ett giltigt certifikat från en större certifikatutfärdare.

• Acceptera bara meddelanden som autentiserats genom grundläggande HTTP-autentisering med ditt säljar-id och din säljarnyckel som användarnamn och lösenord.

• Validera meddelanden som skickas till din svarsadress innan de behandlas.