Praktische beveiligingstips

Volg de volgende praktische tips om uw betalingsprofiel te beveiligen en daarmee uw klanten en uzelf te beschermen.

• Deel nooit uw betalingsprofiel of verkoper-ID met anderen.

• Voer nooit een betaling aan Google uit via derden. Betaal altijd het openstaande bedrag via uw Google-account.

• Gebruik voor de verzending van verwerkingsopdrachten naar Google een HTTPS-verbinding die is beveiligd met 128-bits SSL v3 (secure sockets layer) of een TLS-verbinding (Transport Layer Security). SSL v2 is niet toegestaan.

• Controleer de echtheid van het servercertificaat dat u wordt aangeboden.

• Geef voor de ontvangst van Google-meldingen een HTTPS-callback-URL op die is beveiligd met SSL v3 of TLS met een geldig certificaat van een bekende certificeringsinstantie (CA).

• Accepteer alleen berichten die zijn geverifieerd via HTTP-standaardverificatie met uw verkoper-ID en verkoperssleutel als gebruikersnaam en wachtwoord.

• Valideer berichten die naar uw callback-URL zijn verzonden voordat u deze verwerkt.