Pràctiques de seguretat recomanades

Per protegir el teu perfil de pagaments i la informació dels teus clients, consulta les pràctiques recomanades següents:

• No comparteixis mai el teu perfil de pagaments ni l'identificador de comerciant amb ningú.

• No efectuïs mai pagaments a Google a través d'un tercer. Paga sempre el saldo pendent amb el teu Compte de Google.

• Per enviar ordres de processament a Google, utilitza una connexió HTTPS protegida amb una capa de sòcol segur de 128 bits (SSL) v3 o una connexió de Seguretat de la capa de transport (TLS). No permetem l'ús d'SSL v2.

• Verifica l'autenticitat del certificat de servidor presentat.

• Per rebre notificacions de Google, especifica un URL de devolució de trucada HTTPS protegit amb SSL v3 o TLS utilitzant un certificat vàlid d'una autoritat certificadora.

• Només accepta missatges autenticats amb l'autenticació bàsica HTTP, utilitzant el teu identificador de comerciant i la clau de comerciant com a nom d'usuari i contrasenya.

• Valida els missatges enviats al teu URL de devolució de trucada abans de processar-los.