Utbetalingsplan for selgere

Utbetalingsplanen din kan variere avhengig av produktene dine og betalingsgrensen du har angitt i betalingsprofilen din.

Utbetalinger til Google Play Butikk-utviklere

Vi setter i gang utbetalingene til Google Play-utviklere den 15. hver måned, for salgene i den foregående måneden.

Salgsperiode: Utbetalingen skjer:
Eksempel 1.–31. mai 15. juni

Utbetalinger til Chrome Nettmarked-utviklere

Vi setter i gang utbetalingene til Chrome Nettmarked-utviklere den 15. hver måned. Disse dekker salgene i den foregående måneden.

Salgsperiode: Utbetalingen skjer:
Eksempel 1.–31. mai 15. juni

Shopping Actions-utbetalinger

Gå gjennom utbetalingsinformasjonen.

Tidligere tilbakeholdte utbetalinger

Du kan ha mottatt et varsel om at utbetalingene dine har vært på vent, men at de nå er klarert.

Viktig: Denne utbetalingsplanen er en generell veiledning, og utbetalingsplanen din kan variere for ulike faktureringskontoer.

Salgsperiode: Kontoen ble klarert: Utbetalingen skjer:
Eksempel 1.–31. mai 15. mai 15. juni
Eksempel 1.–31. mai 15. juni 15. juli

Vær oppmerksom på følgende

For selgere som mottar utbetalinger via bankoverføring: Det kan ta fem til sju virkedager før pengene vises på bankkontoen din.

For selgere som mottar utbetalinger via elektronisk overføring av midler (EFT): Det kan ta to til tre virkedager før pengene vises på bankkontoen din.

Smør deg med tålmodighet hvis du ikke mottar utbetalingen din umiddelbart etter utbetalingsdatoen.

Merk: Google utfører ikke selgerutbetalinger i helger eller på offentlige fridager. Hvis en utbetalingsdato faller på en lørdag, starter vi ikke utbetalingen før mandagen etter.