Uitbetalingsschema voor verkopers

Uitbetalingsschema's voor verkopers kunnen variëren, afhankelijk van uw product en de betalingsdrempel die u in uw betalingsprofiel heeft ingesteld.

Uitbetalingen aan Google Play Store-ontwikkelaars

De verkopen voor een bepaalde maand worden vanaf de 15e dag van de daaropvolgende maand uitbetaald aan Google Play-ontwikkelaars.

Bestellingen in de periode: Worden uitbetaald op:
Voorbeeld: 1 mei t/m 31 mei 15 juni

Uitbetalingen aan Chrome Web Store-ontwikkelaars

De verkopen voor een bepaalde maand worden vanaf de 15e dag van de daaropvolgende maand uitbetaald aan Chrome Web Store-ontwikkelaars.

Bestellingen in de periode: Worden uitbetaald op:
Voorbeeld: 1 mei t/m 31 mei 15 juni

Uitbetalingen voor Shopping Actions

Bekijk de informatie over uitbetalingen.

Eerder ingehouden uitbetalingen

U heeft mogelijk een melding gekregen dat uw uitbetalingen waren opgeschort en dat ze nu zijn goedgekeurd.

Belangrijk: Dit uitbetalingsschema is een algemene richtlijn en kan per factureringsaccount variëren.

Bestellingen in de periode: Account goedgekeurd op: Worden uitbetaald op:
Voorbeeld: 1 mei t/m 31 mei 15 mei 15 juni
Voorbeeld: 1 mei t/m 31 mei 15 juni 15 juli

Aandachtspunt

Voor verkopers die uitbetalingen via een overboeking ontvangen: het kan 5 tot 7 werkdagen duren voordat het geld op uw rekening staat.

Voor verkopers die betalingen via een elektronische overboeking (Electronic Funds Transfer, EFT) ontvangen: het kan 2 tot 3 werkdagen duren voordat het geld op uw rekening staat.

Wees geduldig als de uitbetaling niet direct na de uitbetalingsdatum voor verkopers wordt bijgeschreven.

Opmerking: In weekenden en op feestdagen verricht Google geen uitbetalingen aan verkopers. Als de uitbetalingsdatum voor verkopers op een zaterdag valt, wordt de uitbetaling pas de daaropvolgende maandag uitgevoerd.