Udbetalingsplaner for sælgere

Udbetalingsplaner for sælgere kan variere afhængigt af dit produkt og den betalingsgrænse, du har angivet på din betalingsprofil.

Udbetalinger til Google Play Butik-udviklere

Vi påbegynder udbetalinger til Google Play-udviklere hver den 15. i måneden for den foregående måneds salg.

Ordrer, der er solgt i perioden: Udbetaling sker:
Eksempel 1. maj til 31. maj 15. juni

Udbetalinger til Chrome Webshop-udviklere

Vi påbegynder udbetalinger til Chrome Webshop-udviklere hver den 15. i måneden for den foregående måneds salg.

Ordrer, der er solgt i perioden: Udbetaling sker:
Eksempel 1. maj til 31. maj 15. juni

Udbetalinger i Shopping Actions

Gennemgå udbetalingsoplysninger.

Tidligere tilbageholdte udbetalinger

Du har muligvis modtaget en notifikation om, at dine udbetalinger blev tilbageholdt og nu er blevet godkendt.

Vigtigt! Denne udbetalingsplan er en overordnet retningslinje, og din udbetalingsplan kan variere for forskellige faktureringskonti.

Ordrer, der er solgt i perioden: Kontoen blev godkendt: Udbetaling sker:
Eksempel 1. maj til 31. maj 15. maj 15. juni
Eksempel 1. maj til 31. maj 15. juni 15. juli

Husk!

For sælgere, der modtager udbetalinger via bankoverførsel: Der kan gå 5-7 hverdage, før beløbet kan ses på din bankkonto.

For sælgere, der modtager udbetalinger via elektronisk pengeoverførsel: Der kan gå 2-3 hverdage, før beløbet kan ses på din bankkonto.

Vær tålmodig, hvis din udbetaling ikke kommer umiddelbart efter datoen for sælgerudbetalingen.

Bemærk! Google foretager ikke sælgerudbetalinger i weekender eller på helligdage. Hvis dagen for en sælgerudbetaling falder på en lørdag, iværksætter vi først udbetalingen den efterfølgende mandag.