Taalinstellingen wijzigen

De taal van uw betalingsprofiel is afhankelijk van de taal die is ingesteld in uw webbrowser. Als u de taalinstellingen van uw betalingsprofiel wilt wijzigen, wijzigt u de taalinstellingen van uw browser.

Taalinstellingen van Google Chrome wijzigen

Als u Google Chrome gebruikt, kunt u uw taal wijzigen, het vertalen van webpagina's instellen en in niet-ondersteunde talen schrijven. Meer informatie over de taalinstellingen van Google Chrome.

De taalinstellingen van andere webbrowsers wijzigen

Als u een andere browser dan Google Chrome gebruikt, raadpleegt u het Helpcentrum van uw webbrowser voor hulp bij het wijzigen van de taalinstellingen van de browser. Als u nog steeds problemen ondervindt nadat u de instructies heeft gevolgd, neemt u contact op met het ondersteuningsteam van de browser.