Kieliasetusten muuttaminen

Maksuprofiilisi kieli riippuu verkkoselaimesi kieliasetuksesta. Voit muuttaa maksuprofiilin kieliasetusta vaihtamalla selaimesi kielen.

Google Chromen kieliasetusten muuttaminen

Jos käytät Google Chromea, voit vaihtaa kieltä, ottaa käännökset käyttöön tai kirjoittaa ei-tuetulla kielellä. Lue lisää Google Chromen kieliasetuksista.

Muiden verkkoselainten kieliasetusten vaihtaminen

Jos et käytä Google Chromea, tutustu verkkoselaimesi ohjekeskuksessa selaimen kieliasetusten muuttamisen ohjeisiin. Jos olet lukenut ohjeet ja sinulla on edelleen ongelmia, ota yhteyttä selaimen asiakastukeen.