Skift sprogindstillinger

Sproget på din betalingsprofil afhænger af det sprog, der er angivet i din webbrowser. Hvis du vil ændre sprogindstillingerne for din betalingsprofil, skal du ændre sprogindstillingerne i din browser.

Skift sprogindstillinger i Google Chrome

Hvis du bruger Google Chrome, kan du ændre dine sprogindstillinger, konfigurere oversættelser eller skrive på et sprog, der ikke understøttes. Få flere oplysninger om sprogindstillinger i Google Chrome.

Skift andre sprogindstillinger i webbrowseren

Hvis du ikke bruger Google Chrome, skal du tjekke Hjælp til din webbrowser for at få hjælp til at ændre browserens sprogindstillinger. Hvis du stadig har problemer, efter du har fulgt vejledningen, skal du kontakte browserens supportteam.