Kauppiaiden myyntiveron yleiskatsaus

Monissa maissa kauppiaat määrittävät asiakkailta veloitettavat verot. Jos maasi veroaste muuttuu, vastuullasi on myös muuttaa asiakkailtasi veloitettavan veron astetta. Jos et määritä verotietoja, Google ei lisää tilauksiin veroja. Lisätietoja saat valtuutetulta veroasiantuntijalta.

EU-asiakkaita koskevat verot

Googlen vastuulla on määrittää, veloittaa ja palauttaa Google Play Kaupan EU-asiakkaiden sovellus- ja sisältöostosten arvonlisävero (ALV) Euroopan unionin arvonlisäverolakien mukaisesti. Google palauttaa EU-asiakkaiden sovellus- ja sisältöostojen ALV:n asianmukaisille viranomaisille. Kauppiaiden ei tarvitse laskea ja lähettää ALV:tä erikseen EU-asiakkaidensa osalta.

Tästä johtuen kaikki sellaiset kauppiaat, jotka myyvät tuotteita näissä EU-maissa asuville asiakkaille, eivät voi määrittää veroastetta näille kyseisille maille. Lisäksi soveltuvissa EU-maissa asuville asiakkaille myynnistä syntyvistä tuloista vähennetään ALV.

Katso lisätietoja veroasteista ja arvonlisäverosta, kuten siitä, missä maissa ALV on kerättävä.