Uppdatera en Google-betalningsprofil med ditt DUNS-nummer

Ett DUNS-nummer är ett unikt niosiffrigt nummer som du skapar hos Dun & Bradstreet. DUNS-numret är kopplat till organisationens uppgifter. Google-partners med Dun & Bradstreet kan verifiera din identitet.

Du behöver ett DUNS-nummer för att verifiera din identitet i vissa Google-produkter. När du väljer eller skapar en Google-betalningsprofil ska du ange DUNS-numret när du blir uppmanad till det. Det här lägger till organisationens namn och adress i betalningsprofilen.

När Google kontrollerar organisationens info hos Dun & Bradstreet kan du bli ombedd att bekräfta uppgifter eller rätta till problem med dina uppgifter. När alla problem har åtgärdats sparas de uppdaterade organisationsuppgifterna i betalningsprofilen.

Om problemen fortfarande kvarstår när du har försökt lösa dem kan du kontakta Dun & Bradstreet.

1. Uppdatera organisationsuppgifter hos Dun & Bradstreet

• Öppna https://service.dnb.com/home för att begära en uppdatering av organisationsuppgifterna. Ange samma organisationsnamn och adress som du har i Google-betalningsprofilen.
  • När uppdateringen har godkänts och tillämpats får du ett e-postmeddelande från Dun & Bradstreet.

2. Gör om verifieringsprocessen

• När Dun & Bradstreet har tillämpat dina uppdateringar kan du försöka registrera dig och slutföra verifieringen igen.
  • Om du fortfarande får ett felmeddelande om att adressen inte stämmer överens med uppgifterna som har registrerats hos Dun & Bradstreet kan du kontakta Google Play Consoles support.
Tips! Inkludera det här meddelandet när du slutför formuläret för att kontakta supporten: ”Jag försöker registrera mig som Google Play-utvecklare, men när jag skickar in mitt DUNS-nummer får jag ett fel med adresser som inte stämmer överens.”