Oppdater Google-betalingsprofilen din med DUNS-nummeret ditt

Et DUNS-nummer er en 9-sifret unik ID som du oppretter gjennom Dun & Bradstreet. DUNS-nummeret er knyttet til informasjonen til organisasjonen. Google samarbeider med Dun & Bradstreet om å bekrefte identiteten din.

Du trenger et DUNS-nummer for å bekrefte identiteten din for enkelte Google-produkter. Når du velger eller oppretter en Google-betalingsprofil, skriver du inn DUNS-nummeret når du blir bedt om det. Da blir organisasjonens navn og adresse lagt til i betalingsprofilen din.

Når Google har gjennomgått informasjonen om organisasjonen din med Dun & Bradstreet, kan du bli bedt om å bekrefte eller korrigere informasjon. Når eventuelle feil er løst, lagres den oppdaterte organisasjonsinformasjonen i betalingsprofilen din.

Hvis du prøver å løse feilene, men fortsatt har problemer, kan du kontakte Dun & Bradstreet.

1. Oppdater informasjonen Dun & Bradstreet har om organisasjonen din

• For å be om en oppdatering av informasjonen om organisasjonen din, gå til https://service.dnb.com/home. Oppgi samme organisasjonsnavn og -adresse som i Google-betalingsprofilen din.
  • Når oppdateringen er godkjent og tatt i bruk, mottar du en e-post fra Dun & Bradstreet.

2. Prøv å gjennomføre bekreftelsesprosessen på nytt

• Når dun & Bradstreet har implementert oppdateringene, kan du prøve å registrere deg og fullføre bekreftelsen på nytt.
  • Hvis du fortsatt får en feilmelding om at adressen din ikke samsvarer med informasjonen som er registrert hos Dun & Bradstreet, kan du kontakte brukerstøtten for Google Play-konsollen.
Tips: Inkluder denne meldingen når du fyller ut skjemaet for å kontakte brukerstøtten: «Jeg prøver å registrere meg som Google Play-utvikler, men når jeg sender inn DUNS-nummeret, får jeg beskjed om manglende adressesamsvar».