Opdater en Google-betalingsprofil med dit D-U-N-S-nummer

Et D-U-N-S-nummer er et unikt id på 9 cifre, som du opretter via Dun & Bradstreet. Dit D-U-N-S-nummer er knyttet til din organisations oplysninger. Google samarbejder med Dun & Bradstreet om at verificere din identitet.

Du skal bruge et D-U-N-S-nummer til at verificere din identitet i visse Google-produkter. Når du vælger eller opretter en Google-betalingsprofil, skal du angive dit D-U-N-S-nummer, når du bliver bedt om det. Dette føjer din organisations navn og adresse til din betalingsprofil.

Når Google har tjekket din organisations oplysninger hos Dun & Bradstreet, bliver du muligvis bedt om at bekræfte oplysninger eller rette eventuelle problemer med oplysningerne. Når alle problemer er løst, gemmes de opdaterede oplysninger om din organisation på din betalingsprofil.

Hvis der stadig er problemer, som du ikke kan løse, skal du kontakte Dun & Bradstreet.

1. Opdater din organisations oplysninger hos Dun & Bradstreet

• Du kan anmode om en opdatering af din organisations oplysninger ved at gå til https://service.dnb.com/home. Angiv det samme organisationsnavn og den samme adresse, som der står på din Google-betalingsprofil.
  • Når din opdatering er godkendt og anvendt, modtager du en mail fra Dun & Bradstreet.

2. Prøv at gennemføre verificeringsprocessen igen

• Når Dun & Bradstreet har anvendt dine opdateringer, kan du prøve at tilmelde dig og gennemføre verificeringen igen.
  • Hvis du stadig får en fejlmeddelelse om, at din adresse ikke stemmer overens med de oplysninger, der er registreret hos Dun & Bradstreet, skal du kontakte Google Play Console Support.
Tip! Inkluder denne meddelelse, når du udfylder kontaktformularen til supportteamet: "Jeg forsøger at tilmelde mig som Google Play-udvikler, men når jeg indsender mit D-U-N-S number, får jeg en fejlmeddelelse om uoverensstemmelse i adresser".