Bekreftelse av selgerutbetalinger og utbetalinger på vent

Hvis selgerutbetalingene dine fra Google holdes tilbake:

Hvis noen av eller alle utbetalingene dine fra Google holdes tilbake, mottar du dem ikke før Google har fullført gjennomgangen av kontoen din. Du trenger ikke å gjøre noe så lenge. Utbetalinger kan holdes tilbake i opptil 35 dager.

Vi kontakter deg når kontogjennomgangen er fullført. Når Google har fullført gjennomgangen av kontoen din, mottar du den resterende saldoen for eventuelle tilbakeholdte midler i neste planlagte utbetaling. Finn ut mer om utbetalingsplaner for selgere.

Hvis Google trenger mer informasjon, kan du få varsel om å fullføre selgerbekreftelsen. Du må bestå bekreftelsen for å motta utbetalingene dine.

Hvis du må fullføre selgerbekreftelsen og utbetalingene dine holdes tilbake:

Hvis det oppdages uvanlig aktivitet på kontoen din, kan du bli bedt om å oppgi informasjon til Google før du kan motta utbetalinger og aktivere faktureringskontoen din igjen. Utbetalingene holdes tilbake til bekreftelsen er fullført og kontoen er aktivert igjen.

Hvis du ikke fullfører bekreftelsesprosessen etter at Google ber deg om informasjon, mottar du ikke fremtidige selgerutbetalinger, og faktureringskontoen din forblir stengt. Du mottar ingen flere selgerutbetalinger før kontoen din er klarert. I slike tilfeller bør du refundere alle bestillinger som du ikke har mottatt selgerutbetalinger for.

Hvis du ikke finner e-posten fra Google, kan du gå til pay.google.com for å se etter varsler og starte bekreftelsesprosessen.

Slik sjekker du statusen for selgerutbetalinger i betalingsprofilen din:

1. Gå til pay.google.com.
  2. Gå til Alert for å se varsler.
  3. Følg veiledningen på skjermen.

Dokumenter som kreves for bekreftelse av selgerutbetalinger

I e-posten vi har sendt deg, finner du nærmere informasjon om hva vi trenger i ditt tilfelle.

For å fullføre bekreftelsesprosessen må du kanskje sende inn dokumenter som dette:

• Informasjon om nylig aktivitet: Du blir bedt om å oppgi informasjon om aktiviteten i kontoen din. Du må også dele informasjon om forholdet ditt til kjøperne og forretningsårsakene til betalinger de nylig har sendt deg. Hvis forklaringen din ikke besvarer alle spørsmålene, blir du bedt om å sende inn bekreftelsen på nytt med mer informasjon.
  • Gyldig legitimasjon: Hvis adressen som er oppført på legitimasjonen din, ikke samsvarer med faktureringsadressen i betalingsprofilen din, må du sende inn et adressebevis – for eksempel en kontoutskrift eller annen dokumentasjon på navn og adresse.

Vi lagrer personopplysningene dine trygt og behandler dem i samsvar med personvernreglene våre og merknaden om personvern for Payments.

Se etter disse feilene i kontoen din

For å unngå slike problemer i fremtiden bør du se etter disse feilene i kontoen din:

• Oppgi hele faktureringsadressen din.
    Sørg for at adressen som er registrert i Google Payments, samsvarer med den fullstendige faktureringsadressen som er knyttet til betalingsmåten din. En fullstendig adresse inneholder gatenavn og -nummer, postnummer og poststed. Du kan oppdatere adressen din via innstillingene for betalingsprofilen.
  • Hvis du er Play-utvikler, må du bruke samme selger-ID for forskjellige apper.
    Bruk én og samme selger-ID for alle apper du utvikler – ikke opprett nye.