Identitetsbekræftelse i forbindelse med sælgerudbetalinger og udbetalinger tilbageholdes

Hvis dine sælgerudbetalinger fra Google tilbageholdes

Hvis nogle af eller alle dine udbetalinger fra Google tilbageholdes, modtager du dem ikke, før Google har gennemgået din konto. Du behøver ikke at foretage dig noget, mens gennemgangen står på. Udbetalinger kan tilbageholdes i op til 35 dage.

Vi kontakter dig, når vi er færdige med kontogennemgangen. Hvis resultatet af kontogennemgangen er positivt, modtager du den resterende saldo af alle tilbageholdte midler i forbindelse med din næste planlagte udbetaling. Få flere oplysninger om udbetalingsplaner for sælgere.

Hvis Google kræver flere oplysninger, bliver du muligvis bedt om at fuldføre en sælgerverificering. Du skal bestå verificeringen for at modtage dine udbetalinger.

Hvis du skal fuldføre sælgerverificeringen, og dine udbetalinger er tilbageholdt

Hvis der registreres usædvanlig aktivitet på din konto, kan Google kræve, at du angiver oplysninger for at modtage udbetalinger og genaktivere din faktureringskonto som sælger. Dine udbetalinger tilbageholdes, indtil verificeringen er fuldført, og din konto er blevet genaktiveret.

Hvis du ikke fuldfører bekræftelsesprocessen efter at have modtaget en anmodning fra Google om oplysninger, modtager du ikke fremtidige sælgerudbetalinger, og din faktureringskonto som sælger forbliver lukket. Du modtager ikke flere sælgerudbetalinger, før din konto er blevet bekræftet. I så tilfælde skal du refundere alle ordrer, som du ikke har modtaget sælgerudbetalinger for.

Hvis du har problemer med at finde en mail fra Google, skal du gå til pay.google.com for at tjekke, om der er underretninger, og påbegynde bekræftelsesprocessen.

Du kan tjekke status på dine sælgerudbetalinger på din betalingsprofil:

1. Gå til pay.google.com.
  2. Se efter underretninger i Alert.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Påkrævede dokumenter til bekræftelse af sælgerudbetalinger

I den mail, vi har sendt dig, kan du læse mere om de specifikke oplysninger, vi har anmodet om i dit tilfælde.

For at gennemføre bekræftelsen kan du f.eks. skulle indsende oplysninger såsom:

• Information om seneste aktivitet: Du vil blive bedt om at angive oplysninger om aktiviteten på din konto, og derefter dele oplysninger om dit forhold med dine købere og om forretningsmæssige årsager til de seneste betalinger, de har foretaget til dig. Hvis den angivne forklaring ikke besvarer alle spørgsmålene, bliver du bedt om at indsende din bekræftelse igen med flere oplysninger.
  • Id udstedt af en offentlig myndighed: Hvis adressen på dit offentligt udstedte id ikke svarer til faktureringsadressen på din betalingsprofil, skal du indsende dokumentation for din adresse sammen med et kontoudtog eller et andet bevis på navn og adresse.

Vi gemmer dine personlige oplysninger sikkert og behandler dem i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og erklæringen om privatliv for Google Payments.

Tjek din konto for disse fejl

Tjek din konto for disse fejl for at undgå lignende problemer fremover:

• Angiv din fulde faktureringsadresse
    Sørg for, at den adresse, der er registreret hos Google Payments, matcher den fulde faktureringsadresse, der er knyttet til din betalingsmetode. En fuldstændig adresse omfatter gadenavn, husnummer, by, postnummer og stat. Du kan opdatere din adresse via indstillingerne i din betalingsprofil.
  • Hvis du er Play-udvikler, skal du bruge det samme sælger-id til forskellige apps
    Når du udvikler nye apps, skal du sørge for at bruge ét sælger-id i stedet for at oprette nye sælger-id'er.