Angi kontotype

For å bestå identitetsbekreftelsen må du angi riktig kontotype. En betalingsprofil kan gjelde for en enkeltperson eller en organisasjon.

Dette trenger du

• Hvis kontotypen din er «Enkeltperson»: Du må sende inn et dokument med legitimasjon som samsvarer med navnet du sender inn for bekreftelse.
    • Enkeltperson omfatter de fleste enkeltpersonforetak, som frilansere eller konsulenter som ikke er registrert som organisasjoner.
  • Hvis kontotypen din er «Organisasjon»: Du må sende inn et dokument med organisasjonens navn. Navnet du sender inn for bekreftelse, må samsvare med navnet i dokumentet. Du må ha kontotilgang som administrator for å kunne gjøre dette.
    • Organisasjon omfatter de fleste bedrifter, ideelle organisasjoner og konserner. Dokumentet du sender inn for bekreftelse, må for eksempel vise at organisasjonen er registrert.

Oppdater kontoen din via produktet

For å endre kontotype følger du prosessen for Google-produktet du bruker.
Google Ads
Du kan be om å få endret kontotypen ved å kontakte brukerstøtteteamet for Google Ads.
Google Play Google AdSense
Sjekk hvilken type AdSense-konto du har, for å finne ut hva du må gjøre videre.