Angiv din kontotype

Du skal angive din kontotype korrekt for at gennemføre identitetsverificeringen. Du kan konfigurere en betalingsprofil som tilhørende enten en enkeltperson eller en organisation.

Du skal bruge følgende

• Hvis din kontotype er angivet som "enkeltperson": Du skal indsende et id, der matcher det navn, du indsender til verificering.
    • En enkeltperson omfatter de fleste ejere af enkeltmandsvirksomheder, f.eks. freelancere eller konsulenter, der ikke er registreret som organisationer.
  • Hvis din kontotype er angivet som "organisation": Du skal indsende et dokument med organisationens navn. Det navn, du angiver til verificering, skal være det samme som på det dokument, du indsender. Du skal have kontoadgang som betalingsadministrator for at fuldføre verificeringen.
    • Organisationer omfatter de fleste firmaer, nonprofitorganisationer og virksomheder. Det dokument, du indsender til verificering, skal f.eks. vise, at organisationen er registreret.

Opdater din konto via produkt

Hvis du vil skifte kontotype, skal du følge processen for det Google-produkt, du bruger.
Google Ads
Kontakt Google Ads-supportteamet, hvis du vil anmode om en ny kontotype.
Google Play Google AdSense
Tjek din AdSense-kontotype for at få flere oplysninger og vejledning.