Definir el tipus de compte

Per superar la verificació d'identitat, has de definir correctament el tipus de compte. Pots definir un perfil de pagaments com a particular o com a organització.

Què necessites

• Si el tipus de compte que tens és particular: has de proporcionar un document d'identitat amb un nom que coincideixi amb el que enviïs per a la verificació.
    • Es consideren particulars la majoria de propietaris únics d'empreses, com ara els autònoms o els consultors que no estan registrats com a organització.
  • Si el tipus de compte que tens és d'organització: has d'enviar un document amb el nom de l'organització. El nom que enviïs per a la verificació ha de ser el mateix que el del document que proporcionis. Has de tenir accés al compte com a administrador de pagaments per completar aquesta acció.
    • Es consideren organitzacions la majoria de les empreses, organitzacions sense ànim de lucre i corporacions. Per exemple, el document que enviïs per a la verificació ha de demostrar que l'organització està registrada.

Actualitzar un compte a través del producte

Per canviar el tipus de compte que tens, segueix el procés corresponent al producte de Google que utilitzis.
Google Ads
Per sol·licitar un canvi de tipus de compte, contacta amb l'equip d'assistència de Google Ads.
Google Play Google AdSense
Per obtenir més informació i veure els passos següents, comprova quin tipus de compte d'AdSense tens.