Oppdater en betalingsmåte for å behandle en refusjon

Når Google starter en refusjonprosess for et Google-produkt eller en Google-tjeneste, prøver betalingsplattformen å refundere den opprinnelige betalingsmåten. Hvis den opprinnelige betalingsmåten er utilgjengelig, må du oppdatere betalingsmåten din for å motta refusjonen.

Slik oppdaterer du en betalingsmåte

Trinn 1: Klikk på Oppdater betalingsinformasjonen i e-posten du mottok fra Google Pay.

Trinn 2: Du blir viderekoblet til et pay.google.com-vindu, der du kan legge til en ny betalingsmåte.

Tips: Hvis du ikke ser det røde varselet ved siden av den grå bjellen, er du kanskje ikke logget på payments.google.com med riktig konto. Slik bytter du konto:

1. Klikk på profilbildet øverst til høyre.
  2. Klikk på Konto.
  3. Velg riktig konto.

Trinn 3: Klikk på Kritisk varsel ved siden av bjellen øverst til høyre.

Trinn 4: Klikk på Fullfør refusjon på «Varsler»-skjermen.

Trinn 5: Du kan velge en ny betalingsmåte blant de du har lagret, eller du kan legge til en ny – følgende godtas:

• kredittkort
  • debetkort
  • bankkonto

Trinn 6: Når du har valgt eller lagt til en ny betalingsmåte, dukker det opp et forgrunnsvindu med meldingen «Betalingsmåten er oppdatert».