Een betaalmethode updaten om een terugbetaling te verwerken

Als Google een terugbetaling voor een Google-product of -service start, probeert het betalingsplatform via de oorspronkelijke betaalmethode terug te betalen. Als de oorspronkelijke betaalmethode niet beschikbaar is, moet u uw betaalmethode updaten om de terugbetaling te ontvangen.

Stappen om een betaalmethode te updaten

Stap 1: Klik in de e-mail die u van Google Pay heeft gekregen op Betalingsgegevens updaten.

Stap 2: U wordt omgeleid naar een pay.google.com-venster waarin u een nieuwe betaalmethode kunt toevoegen.

Tip: Als u de rode melding niet ziet naast de grijze bel, bent u misschien niet met het juiste account ingelogd op payments.google.com. Zo wisselt u van account:

1. Klik in de rechterbovenhoek op de profielfoto.
  2. Klik op Account.
  3. Selecteer het juiste account.

Stap 3: Klik rechtsboven naast de bel op Essentiële melding.

Stap 4: Klik op het scherm Meldingen op Terugbetaling voltooien.

Stap 5: U kunt een van uw opgeslagen betaalmethoden selecteren of een nieuwe toevoegen:

• Creditcard
  • Pinpas
  • Bankrekening

Stap 6: Nadat u een nieuwe betaalmethode heeft geselecteerd of toegevoegd, krijgt u een pop-upscherm te zien waarop staat dat de betaalmethode geüpdatet is.