Maksutavan päivittäminen hyvitystä varten

Kun Google tekee hyvityksen Googlen tuotteesta tai palvelusta, Payments yrittää maksaa hyvityksen alkuperäiselle maksutavalle. Jos alkuperäinen maksutapa ei ole saatavilla, sinun täytyy päivittää maksutapasi hyvityksen saamiseksi.

Maksutavan päivittämisen vaiheet

Vaihe 1: Klikkaa saamastasi Google Pay ‑sähköpostiviestistä Päivitä maksutiedot.

Vaihe 2: Sinut ohjataan pay.google.com-ikkunaan, missä voit lisätä uuden maksutavan.

Vinkki: Jos et löydä harmaan kellon vierestä punaista ilmoitustekstiä, et ehkä ole kirjautunut payments.google.comiin oikealla tilillä. Näin vaihdat tiliä:

1. Klikkaa profiilikuvaa oikeasta yläkulmasta.
  2. Valitse Tili.
  3. Valitse oikea tili.

Vaihe 3: Valitse oikeasta yläkulmasta kellon vierestä Tärkeä ilmoitus.

Vaihe 4: Valitse Ilmoitukset-ikkunasta Viimeistele hyvitys.

Vaihe 5: Voit valita uuden maksutavan tallennettujen maksutapojen joukosta tai lisätä uuden

• credit-kortin
  • debit-kortin
  • pankkitilin.

Vaihe 6: Kun olet valinnut tai lisännyt uuden maksutavan, "Maksutapa päivitetty" ‑viestin sisältävä ponnahdusikkuna aukeaa.