Julkisten tietojen päivittäminen

Varmista, että kauppiastietosi ovat ajan tasalla, jotta tiedotus asiakkaille on selkeää (esim. takaisinveloituskiistat vähenevät).

Et voi muuttaa maksuprofiilissasi ja kauppiastunnuksessasi näkyvää maata. Jos profiilissa näkyvä maa on väärä tai yrityksesi virallinen sijainti vaihtuu, sinun täytyy luoda uusi maksuprofiili ja siirtää sovellukset uuteen profiiliin.

Julkisen kauppiasprofiilin muokkaaminen

Voit muokata julkista kauppiasprofiiliasi näin:

1. Kirjaudu maksuprofiiliisi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Jos haluat muuttaa julkisia ja asiakkaillesi näkyviä tietoja, siirry kohtaan Julkinen kauppiasprofiili ja klikkaa Muokkaa Muokkaa.
    1. Siirry kohtaan Yrityksen tiedot ja lisää seuraavat:
      • yrityksen nimi (yrityksen nimi tai oma nimesi)
      • nimi (brändinimi)
      • yrityksen tai henkilön osoite
      • yrityksen tai henkilön puhelinnumero asiakaspalvelua varten.
    2. Jos haluat lisätä yrityksen tai brändin nimen, joka tulee ostotapahtuman tunnistamiseksi näkyviin asiakkaan luottokorttitiliotteessa, siirry kohtaan Nimi luottokorttitiliotteessa ja klikkaa Muokkaa Muokkaa.

Huom. Yrityksesi nimi näkyy asiakkaan luottokorttitiliotteessa GOOGLE*:n jälkeen, joten tiliotenimessäsi voi olla vain 14 merkkiä.
    3. Etsi kohta Yrityksen yhteystiedot. Voit lisätä seuraavat tiedot:
      • yrityksen verkkosivusto
      • yrityksen asiakastuen sähköposti
      • asiakastuen verkkosivusto
      • UKK-verkkosivusto.
  4. Klikkaa Tallenna.

Google on sitoutunut suojelemaan tietojasi, eikä yksityisiä yhteystietojasi jaeta muuten kuin tietosuojakäytäntömme ja Paymentsin tietosuojailmoituksen mukaisissa tapauksissa. Auttaaksemme asiakkaita tilauksiin liittyvissä asioissa voimme jakaa yrityksesi julkisia tietoja, esimerkiksi sen osoitteen, julkisen sivuston sekä palautus- ja perumiskäytännöt.

Huom. Muista lisätä pankkitili, lähettää verotiedot ja määrittää myyntiveroprosentti maksuprofiilissasi, jotta saat kauppiasmaksut ajallaan Googlelta.