Uw verkoper-ID zoeken

Wanneer verkopers een betalingsprofiel instellen, wijst Google een unieke numerieke code aan het profiel toe, die een verkoper-ID wordt genoemd. U kunt dit nummer niet wijzigen. Als u contact opneemt met Google Support, wordt u gevraagd uw verkoper-ID op te geven.

Volg deze stappen om uw verkoper-ID te vinden:

1. Log in bij uw betalingsprofiel.
  2. Klik bovenaan op Instellingen.
  3. Zoek 'Openbaar verkopersprofiel' en zoek uw verkoper-ID.
U kunt uw verkoper-ID niet wijzigen.
true
Updates van het betalingscentrum

Welkom in het nieuwe Helpcentrum van het Google-betalingscentrum. Verkopers en zakelijke klanten kunnen nu op dezelfde plek ondersteuning krijgen. Meer informatie over de wijzigingen.